Geen categorieHuisvesting

Gekleurde Bodembedekking

Gekleurde bodembedekking van Color Wood is een hit! Ik vind het zo mooi! Ik heb geen nestjes gehad de afgelopen tijd, maar daardoor wel lekker veel tijd om met de diertjes bezig te zijn! Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik groot fan van verschillende soorten inrichtingen. Ik vind het heel erg leuk om verblijven in te richten en te hamsterscapen voor de dieren. Deze keer heb ik wat nieuws ontdekt, namelijk gekleurde bodembedekking. Het zijn gekleurde houtjes in heel veel verschillende kleuren. Tijdens mijn shoplog heb ik ze uitgepakt en goed bekeken.

De gekleurde bodembedekking is gemaakt van hout dat op een natuurlijke wijze gekleurd is en 100% veilig voor de dieren. Het geeft niet af en staat prachtig, vooral de verschillende kleuren zijn echt geweldig om mee te werken. Het blauwe kun je gebruiken als water of rivier, het groene als gras en het gele als strand!

De gekleurde bodembedekking van Color Wood is geen bodembedekker op zich, dus je kunt deze niet gebruiken als op zichzelf staande bodembedekker. Zoals bekend is hout niet bepaald absorberend en daarom is Color Wood ook niet gemaakt als bodembedekker voor in het verblijf, maar als decoratie om te gebruiken bij het hamsterscapen.

Zoals je in de video kunt zien ben ik compleet enthousiast…. Misschien is het ook wel een beetje de winter dip en de kleurtjes, daar wordt ik echt vrolijk van. Ik ga de bodembedekking in mijn volgende scapes gebruiken en dat ga ik jullie ook allemaal laten zien! Scaping update volgt snel!

Op de onderstaande foto is een Russische Dwerghamster in Mandarijn kleur te zien. Voor deze foto heb ik alle kleurtjes die ik had met elkaar gemengd. Je krijgt nu echt zo’n kauwgomballen effect!

color wood


Ontdek meer van De Russische Dwerghamster

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Geef een reactie