TE KOOP

opes nestje dwerghamsterIk doe al meer dan 15 jaar onderzoek naar de Russische Dwerghamster. In dit kader worden er af en toe jongen geboren. Een groot deel van de jongen houd ik zelf, maar zo af en toe komen er ook kleintjes vrij.

Hieronder zie je een overzicht van alle beschikbare jongen. Als er “vrij” staat wil dat zeggen dat er nog hamstertjes vrij zijn en gereserveerd kunnen worden. Heb je interesse in een kleintje? Stuur mij dan een berichtje. Zodra ik je berichtje heb ontvangen zet ik je naam in de lijst en kan er een afspraak gemaakt worden voor het afhalen van de kleine 🙂

BESCHIKBARE JONGEN

KleurGeslachtGereserveerdAfspraak

KLEINTJE OPHALEN

Zodra je van mij een bevestiging hebt ontvangen dat er een kleintje voor je gereserveerd is, kun je via onderstaande kalender een afspraak inplannen om de kleine op te halen. Neem in ieder geval een goede transportbox mee. Heb je deze niet dan kan je er ook eentje bij mij kopen, dat is geen enkel probleem. De hamstertjes worden i.v.m. de veiligheid niet meegegeven in een doosje.

AFSPRAAK

Prijslijst

Russische Dwerghamster: €15,-

dwerghamster oeps nestje

Meer nodig?

Heb je nog een verblijf of terrarium nodig en/of de inrichting? Laat het me weten daar help ik je graag bij!

Lees je alsjeblieft goed in om te bepalen of een dwerghamstertje een geschikt huisdier voor je is. Voor nog meer content kun je ook een kijkje nemen op mijn YouTube kanaal. Voor vragen mag je me altijd mailen via het contactformulier!