TE KOOP

dwerghamsterDe nestpagina bevat informatie over onze huidige Russische Dwerghamster nestjes. Elk nieuw nestje heeft zijn eigen pagina met informatie en foto’s, zodat je, je opgroeiende hamstertje kunt volgen.

EEN RUSSISCHE DWERGHAMSTER RESERVEREN DOE JE ZO!

Je kunt op de nestjespagina alle nestjes bekijken. Je kunt ook afzonderlijk elk nestje bekijken door op de foto van het nestje te klikken. Op de pagina van het nestje zelf staat alle informatie over het betreffende nestje: Hoeveel hamstertjes er geboren zijn, Foto’s, video’s, en aanvullende informatie over de ontwikkeling. Zodra je, je hamstertje hebt uitgezocht kun je via het contactformulier een berichtje sturen om een kleintje te reserveren. Als er “vrij” staat wil dat zeggen dat er nog hamstertjes vrij zijn uit het nestje. De kleintjes kunnen worden opgehaald op de volgende dagen.

KLEINTJE OPHALEN

Kleintjes kunnen op de volgende dagen opgehaald worden.

Maandag
09:00 – 16:00
Dinsdag
09:00 – 16:00
Woensdag
09:00 – 16:00
Donderdag
09:00 – 16:00
Vrijdag
09:00 – 16:00
Zaterdag
10:00 – 16:00
Zondag
Gesloten

Prijslijst

Russische Dwerghamster: €20,-
Transportbox (optioneel): €5,-

dwerghamster oeps nestje

TRANSPORT

foto van een transportbox voor een hamster in een groene kleur
Trixie Transportbox Pico 18 cm

Het is belangrijk dat het hamstertje in een transportboxje wordt vervoerd. Doosjes of andere plastic bakjes die niet voor het vervoer van een dier dienen gebruiken we niet.

Heb je zelf geen transportbox? Dan heb ik er wel eentje voor je. Vul het boxje een beetje met bodembedekking of nestmateriaal. Ik zal er zelf ook een beetje nestmateriaal in doen zodat de kleine de geur van het nestje bij zich heeft. Eenmaal thuis mag de bodembedekking in het nieuwe verblijf gelegd worden, zodat de vertrouwde geur mee gaat naar het nieuwe huisje.