TE KOOP

opes nestje dwerghamsterHieronder vind je een overzicht van alle beschikbare jongen? Stuur dan een berichtje. Als er “vrij” staat wil dat zeggen dat er nog hamstertjes vrij zijn en gereserveerd kunnen worden. Zodra ik je berichtje heb ontvangen zet ik je naam in de lijst en kan er een afspraak gemaakt worden voor het afhalen van de kleine 🙂

Lees je alsjeblieft goed in om te bepalen of een dwerghamstertje een geschikt huisdier voor je is. Voor nog meer content kun je ook een kijkje nemen op mijn YouTube kanaal. Voor vragen mag je me altijd mailen via het contactformulier!

AantalKleurGeslachtBaasjeNestje verlatenAfspraak
1Mandarijn/Camel VrouwtjeVrijPer direct
2Mandarijn/CamelVrouwtjeVrijPer direct
3Blauw wildkleurVrouwtjeVrijPer direct
4WildkleurVrouwtjeVrijPer direct
5Blauw wildkleurMannetjeVrijPer direct
6WildkleurMannetjeLisannePer direct
7Merle WildkleurVrouwtjeDaniellevanaf 27-10-2021
8Merle WildkleurMannetjeIlsevanaf 27-10-2021
Stuur een berichtje als je interesse hebt in een hamstertje.

KLEINTJE OPHALEN

Zodra je van mij een bevestiging hebt ontvangen dat er een kleintje gereserveerd is, kun je via onderstaande kalender een afspraak inplannen om de kleine op te halen.

Maandag
09:00 – 13:00
Dinsdag
09:00 – 13:00
Woensdag
09:00 – 13:00
Donderdag
09:00 – 13:00
Vrijdag
09:00 – 13:00
Zaterdag
10:00 – 15:00
Zondag
Gesloten

Prijslijst

Russische Dwerghamster: €15,-
Transportbox (optioneel): €5,-

dwerghamster oeps nestje

TRANSPORT

foto van een transportbox voor een hamster in een groene kleur
Trixie Transportbox Pico 18 cm

Het is belangrijk dat het hamstertje in een transportboxje wordt vervoerd. Doosjes of andere plastic bakjes die niet voor het vervoer van een dier dienen gebruiken we niet.

Heb je zelf geen transportbox? Dan heb ik er wel eentje voor je. Vul het boxje een beetje met bodembedekking of nestmateriaal. Ik zal er zelf ook een beetje nestmateriaal in doen zodat de kleine de geur van het nestje bij zich heeft. Eenmaal thuis mag de bodembedekking in het nieuwe verblijf gelegd worden, zodat de vertrouwde geur mee gaat naar het nieuwe huisje.