TE KOOP

dwerghamster

De nestpagina bevat informatie over onze huidige en toekomstige Russische Dwerghamster nestjes. Elk nieuw nestje heeft zijn eigen pagina met informatie en foto’s, zodat je, je opgroeiende hamstertje kunt volgen.

BEKIJK HIER DE HUIDIGE NESTJES

Een Russische Dwerghamster reserveren dat gaat zo…

hamster checklistJe bent op een leuke Russische Dwerghamster site terecht gekomen, je hebt bij de nestjes gegluurd en waarschijnlijk heb je een mooi hamstertje gezien die je graag zou willen hebben… en wat doen we nu?

Je kunt op de nestjespagina al onze nestjes bekijken. Je kunt ook afzonderlijk elk nestje bekijken door op de foto van het nestje te klikken of op ‘meer’. Op de pagina van het nestje zelf staat alle informatie over het betreffende nestje: Hoeveel hamstertjes er geboren zijn, Foto’s, video’s, en aanvullende informatie over de ontwikkeling.

Zodra je, je hamstertje hebt uitgezocht kun je contact met mij opnemen via het contactformulier.

Voor alle duidelijkheid is het handig dat je de volgende informatie vermeldt in je bericht:

  • Nestletter: Zodat ik meteen weet welk nestje je bedoeld als er meerdere zijn. Wildkleur Russische Dwerghamster
  • Geslacht: Het kan zijn dat deze op dat moment nog niet bekend is, dan kun je eventueel doorgeven waar je voorkeur naar uitgaat zodat ik daar rekening mee kan houden.
  • Kleur: Vaak zijn de kleuren al vroeg bekend. Zijn deze nog niet bekend dan kun je de kleur doorgeven waar je voorkeur naar uitgaat. Vaak staat er ook vermeldt bij het nestje wat de verwachte kleuren zijn.
  • Afspraak: Als bovenstaande gegevens zijn doorgegeven reserveer ik het hamstertje voor je. Dit kun je op de site terug zien bij het nestje. Nu is het wachten totdat de hamstertjes groot en sterk genoeg zijn om met hun nieuwe baasjes mee te kunnen.
    Het is handig om tijdig een afspraak te maken voor het ophalen van de hamster.
  • Ophalen: Je kunt je hamster komen ophalen! Neem hiervoor het liefst een goed vervoersbakje mee of een doosje met wat bodembedekking (zaagsel, hooi etc.).

RESERVERINGSLIJST

Kleur Geslacht Naam
1 Mandarijn mannetje Silvia
2  Pearl/Mandarijn  Fam Lazat
3
4
5
6
7
8
9

 

DWERGHAMSTER STARTERSPAKKETJE

dwerghamster starterspakket

Ik heb speciaal voor de nieuwe baasjes een starterspakketje samengesteld. Dit zijn de producten die ik zelf ook gebruik voor de hamstertjes.

Bodembedekking -> Cotton Comfort <- Hier kun je met 1 hamstertje wel 3 maanden mee voorruit voordat je het verblijf weer moet verschonen.
Nestmateriaal -> Hennep <- Je kunt natuurlijk ook wc papier gebruiken, maar hennep nestmateriaal blijft langer goed en kan een aantal verschoonbeurten mee gaan. De dieren kunnen het in een nestje vormen en het blijft zijn vorm behouden.
Drinkfles -> Ferplast Sippy Drinkfles <- Ik gebruik deze drinkflesjes voor de hamstertjes. Ze zijn veelzijdig want je kunt ze zowel in een glazen bak als in een traliekooi gebruiken.
Derghamstervoer -> Witte Molen Mini Hamster & Friends <- Alle hamstertjes krijgen dit voer. Je hamstertje zal het goed eten om ie het al gewend is.
Snackjes -> Gedroogde meelwormen <- Dwerghamsters zijn dol op gedroogde meelwormen. Het geven van lekkers is een ideale manier om de dieren aan je te laten wennen 😉

Dwerghamsters