Beschikbaar

Hieronder zie je een overzicht van alle beschikbare Russische Dwerghamster jongen. Als er “vrij” staat wil dat zeggen dat er nog hamstertjes vrij zijn en gereserveerd kunnen worden.

E22KleurGeslachtBaasjeAfspraak
1
Geen jongen beschikbaar

opes nestje dwerghamsterAl meer dan 17 jaar doe ik onderzoek naar de Russische Dwerghamster. Tijdens mijn onderzoek worden er zo nu en dan kleintjes geboren. Hoewel ik een deel van deze schattige hamstertjes zelf houd voor verder onderzoek, laat ik ook zo nu en dan wat kleintjes de wijde wereld in gaan.

Zijn er kleintjes beschikbaar hierboven en heb je interesse? Stuur mij dan een berichtje. Dan zet ik je naam op de lijst hieronder en kun je een afspraak inplannen via de afsprakenkalender voor het afhalen van de kleine.

Belangrijk! Ik vind het heel belangrijk dat je, je goed hebt ingelezen en weet hoe je deze dieren moet verzorgen, daarnaast heb je een ruim verblijf en inrichting die voldoet aan de behoefte van de dieren. Voor alle informatie over deze dieren lees deze website goed door en mocht lezen niet jouw favoriete bezigheid zijn, dan kun je ook mijn video’s op YouTube en TikTok bekijken voor praktische tips.


Afsprakenkalender

Hieronder staat de afspraken kalender. Als je hierboven op de lijst staat, dan kun je alvast een afspraak inplannen in de kalender.

Let op! In de kalender heb ik een beperkte periode afgebakend waarbinnen de kleintjes opgehaald kunnen worden. Dat heb ik expres gedaan. Ik wil namelijk dat de jongen zo lang mogelijk bij mij blijven i.v.m. de socialisatie, echter moeten ze op een gegeven moment wel het nest verlaten omdat ze er klaar voor zijn. De beste periode om het nestje te verlaten heb ik in de kalender aangegeven en de kleintjes moeten dan ook binnen deze periode opgehaald worden.


Ontdek meer van De Russische Dwerghamster

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.