Geen categorieNestjes

E21 Dwerghamster Nestje

Het nestje is geboren op 28-12-2023. De dwerghamstertjes mogen vanaf maandag 05-02-2024 het nestje verlaten en met hun nieuwe baasjes mee.

Ik deel alle updates op mijn facebookpagina , Instagram en TIKTOK dus zeker volgen!

De jongen blijven de eerste 10 dagen bij mama in het nestje en vanaf de 10e dag beginnen ze een beetje uit het nestje te kruipen. Vanaf dat moment worden ze regelmatig in handen gehouden en begint de socialisatie. Al worden de dieren dus van jongs af aan in houden gehouden en gesocialiseerd het blijven wel hamstertjes. Lees je dus goed in het gedrag van de Russische Dwerghamster om te bepalen of dit echt het huisdier is voor jou of je kindje. De socialisatie begint bij mij, maar moet worden overgenomen door jou 🙂 Tijdens het wachten op je kleine vriend of vriendinnetje zou ik je daarom aanraden om de site even goed door te lezen en mijn video’s te bekijken waarin ik veel tips geef.

Huisvesting en voeding

VOEDING: Alle hamstertjes krijgen bij mij de voeding van Bunny Nature DwerghamsterDroom Expert. Dit is een volledige voeding die aan de specifieke voedingsbehoefte van de dieren voldoet. Zowel de mama als ook de jongen krijgen van mij een extra aanvulling op deze voeding in de vorm van gedroogde meelwormen (dierlijke eiwitten). Zowel jonge dieren tot een leeftijd van 12 weken als ook drachtige en zogende dieren hebben een hogere behoefte aan dierlijke eiwitten nodig. Als snackje geef ik zowel papa, mama als de kleintjes verschillende soorten gedroogde oogst, zoals een Dari Kolf, Lijnzaad Vlas e.d.

Hamstertje Reserveren?

Neem een kijkje op de te koop pagina voor een actueel nest aanbod.

KLEURGESLACHT
1WildkleurVrouwtje
2WildkleurVrouwtje
3WildkleurMannetje

Geef een reactie

error: Content is protected !!

Ontdek meer van De Russische Dwerghamster

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder