TE KOOP

dwerghamster

De nestpagina bevat informatie over onze huidige en toekomstige Russische Dwerghamster nestjes. Elk nieuw nestje heeft zijn eigen pagina met informatie en foto’s, zodat je, je opgroeiende hamstertje kunt volgen.

BEKIJK HIER DE HUIDIGE NESTJES

Een Russische Dwerghamster reserveren dat gaat zo…

hamster checklistJe bent op een leuke Russische Dwerghamster site terecht gekomen, je hebt bij de nestjes gegluurd en waarschijnlijk heb je een mooi hamstertje gezien die je graag zou willen hebben… en wat doen we nu?

Je kunt op de nestjespagina al onze nestjes bekijken. Je kunt ook afzonderlijk elk nestje bekijken door op de foto van het nestje te klikken of op ‘meer’. Op de pagina van het nestje zelf staat alle informatie over het betreffende nestje: Hoeveel hamstertjes er geboren zijn, Foto’s, video’s, en aanvullende informatie over de ontwikkeling.

Zodra je, je hamstertje hebt uitgezocht kun je, je reactie onder het nestje plaatsen met de reservering.

Voor alle duidelijkheid is het handig dat je de volgende informatie vermeldt in je bericht:

RESERVERINGSLIJST

Kleur Geslacht Naam
1 Blauw wildkleur Renate
2 Blauw wildkleur Inge
3 Blauw wildkleur Kiara
4 Blauw wildkleur Legien & Kian
5 Mannetje Linda
6 Jessica
7 Wildkleur / Blauw wildkleur Marielle
8
9

DWERGHAMSTER STARTERSPAKKETJE

dwerghamster starterspakket

Ik heb speciaal voor de nieuwe baasjes een starterspakketje samengesteld. Dit zijn de producten die ik zelf ook gebruik voor de hamstertjes.

Bodembedekking -> Cotton Comfort <- Hier kun je met 1 hamstertje wel 3 maanden mee voorruit voordat je het verblijf weer moet verschonen.
Nestmateriaal -> Hennep <- Je kunt natuurlijk ook wc papier gebruiken, maar hennep nestmateriaal blijft langer goed en kan een aantal verschoonbeurten mee gaan. De dieren kunnen het in een nestje vormen en het blijft zijn vorm behouden.
Drinkfles -> Ferplast Sippy Drinkfles <- Ik gebruik deze drinkflesjes voor de hamstertjes. Ze zijn veelzijdig want je kunt ze zowel in een glazen bak als in een traliekooi gebruiken.
Derghamstervoer -> Witte Molen Mini Hamster & Friends <- Alle hamstertjes krijgen dit voer. Je hamstertje zal het goed eten om ie het al gewend is.
Snackjes -> Gedroogde meelwormen <- Dwerghamsters zijn dol op gedroogde meelwormen. Het geven van lekkers is een ideale manier om de dieren aan je te laten wennen 😉

Dwerghamsters