Geen categorieNestjes

E16 Dwerghamster Nestje

Het E16 Russische Dwerghamster Nestje is geboren op 08-07-2023. De dwerghamstertjes mogen vanaf zaterdag 12-08-2023 het nestje verlaten en met hun nieuwe baasjes mee. Op deze pagina zal ik regelmatig een update plaatsen met nieuws, foto’s en video’s van de kleine dwerghamstertjes. Zo kun je meekijken hoe de kleintjes opgroeien en duurt het wachten minder lang. Ook deel ik updates op mijn facebookpagina, dus zeker volgen!

De jongen blijven de eerste 10 dagen bij mama in het nestje en vanaf de 10e dag beginnen ze een beetje uit het nestje te kruipen. Vanaf dat moment worden ze regelmatig in handen gehouden en begint de socialisatie. Al worden de dieren dus van jongs af aan in houden gehouden en gesocialiseerd het blijven wel hamstertjes. Lees je dus goed in het gedrag van de Russische Dwerghamster om te bepalen of dit echt het huisdier is voor jou of je kindje. De socialisatie begint bij mij, maar moet worden overgenomen door jou 🙂 Tijdens het wachten op je kleine vriend of vriendinnetje zou ik je daarom aanraden om de site even goed door te lezen en mijn video’s te bekijken waarin ik veel tips geef.

Huisvesting en voeding

VOEDING: Alle hamstertjes krijgen bij mij de voeding van Bunny Nature DwerghamsterDroom Expert. Dit is een volledige voeding die aan de specifieke voedingsbehoefte van de dieren voldoet. Zowel de mama als ook de jongen krijgen van mij een extra aanvulling op deze voeding in de vorm van gedroogde meelwormen (dierlijke eiwitten). Zowel jonge dieren tot een leeftijd van 12 weken als ook drachtige en zogende dieren hebben een hogere behoefte aan dierlijke eiwitten nodig. Als snackje geef ik zowel papa, mama als de kleintjes verschillende soorten gedroogde oogst, zoals een Dari Kolf, Lijnzaad Vlas e.d.

DRINKFLES EN WATERBAKJE: Zodra de hamstertjes oud genoeg zijn drinken ze bij mij uit de een Rodipet Houten Drinkfleshouder met classic drinkfles. De jongen krijgen de eerste tijd een klein wit waterbakje ernaast, waar ze eenvoudig uit kunnen drinken en leren langzaam a zeker uit een drinkflesje te drinken.

Hamstertje Reserveren?

Neem een kijkje op de te koop pagina voor een actueel nest aanbod.

NEST E16KLEURGESLACHT
1Blauw wildkleurVrouwtje
2Blauw wildkleurMannetje
3Blauw wildkleurMannetje
4WildkleurMannetje
5PearlVrouwtje
6PearlVrouwtje

Geef een reactie

error: Content is protected !!