De Plumo Hamsters

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat ik regelmatig foto’s maak van mijn dieren. Ik vind het vooral leuk om de hamstertjes op de foto te zetten en doe dit dan ook regelmatig!

HOE ZORG JE ERVOOR DAT DE HAMSTERS STIL BLIJVEN ZITTEN?

De meeste mensen vragen mij hoe ik het voor elkaar krijg dat de hamsters stil blijven zitten. Nou dat gaat zo… voordat we beginnen maken we duidelijke afspraken met elkaar. Ik leg de hamsters uit dat ze stil moeten zitten en de hamsters snappen en niets van en doen lekker waar ze zelf zin in hebben…. 😀 haha

DE PLUMO

Allereerst moet ik bekennen dat ik grote fan ben van de plumo…. geen idee waarom het ding is onhandig, vies, het hele jaar door statisch en verplaatst stof van links naar rechts en toch heb ik er wat mee. ik heb er thuis per ongeluk inmiddels 4 liggen. Als ik in de winkel ben denk ik steeds “hey ik moest nog een plumo hebben” en dan kom ik thuis en zegt mijn man “OMG nog ÊÊn?!”. De plumo is in ieder geval heel erg geschikt voor twee dingen:

  1. Het dashboard in de auto ontstoffen
  2. Foto’s maken met de hamsters!

Ik ga jullie in deze blog niet laten zien hoe fantastisch schoon mijn auto is, maar wel ga ik jullie het resultaat van de #plumohamster fotoshoot laten zien 🙂

Tadaaaa

Een bijkomend voordeel van het maken van een fotoshoot met de hamstertjes is de interactie met de dieren. Ook deze momenten gebruik ik om de hamstertjes tam te maken. Ze komen in aanraking met andere ondergronden, want die gebruik ik ook. Het is nu de plumo maar een andere keer is het een stukje vloerbedekking, zand, sieraden… je kunt het zo gek niet bedenken. Het moet wel veilig voor de dieren zijn natuurlijk!

LET OP! De plumo wordt enkel en alleen tijden het maken va de foto’s gebruikt. Leg deze nooit in de kooi of als onderdeel van de kooi inboedel 😉 Daar is de plumo niet geschikt voor.

Ga jij je hamster ook op de foto zetten met de plumo? #plumohamster

2 gedachten over “De Plumo Hamsters

    • Geen probleem! Ik heb er zat :p haha kom maar halen 😀 😀

      Beantwoorden

Geef een reactie