De Hamster Fokkerij is geopend

De hamster fokkerij was een hele poos gesloten. Wat was het toch een gekke tijd! Corona, lockdown. In verband met corona heb ik een pauze ingelast…. niet wetend dat het zo ontzettend lang zou duren! We zijn 1,5 jaar verder en we zijn er nog niet vanaf…. pfff Nou ja bij mij gaat het kriebelen en bij jullie volgens mij ook want ik ben overspoeld met berichtjes, van alle kanten kwamen de vragen naar hamstertjes weer bij mij binnen. Helaas heb ik een groot deel van de koppeltjes uit elkaar moeten zetten waardoor er geen kleintjes meer werden geboren. Er is nog wel een enkel nestje geweest dat ik bewust niet online heb gedeeld. De kleintjes uit deze nestjes heb ik lekker zelf gehouden :p 

Koppeltjes vormen

De hamster fokkerij komt langzaam tot leven. Ik ben nu rustig aan het kijken naar de koppeltjes die ik ga vormen. Hierbij kijk ik natuurlijk naar gezondheid en karakter. Wildkleur en Blauw wildkleur zal veel terugkomen en hopelijk ook weer mandarijntjes. Ook zullen er weer kleintjes komen met een mooie Merle tekening. Natuurlijk zal ik de hamstertjes en de gevormde koppeltjes hier op de site met jullie delen!

De Nestjes Planning

Zodra de koppeltjes gevormd zijn en de dieren elkaar lief vinden dan kunnen we hopen op mooie nestjes 🙂 Ik verwacht de eerste nestjes niet eerder dan in het najaar – eind september. Prik me hier niet op vast, want ik heb weleens eerder een planning gemaakt waar de hamstertjes achteraf echt een totaal ander idee over hadden :p

Hamster fokkerij Updates in de tussentijd

Ik blijf jullie op de hoogte houden via de website en de socials. Je kunt de hamstertjes en mij volgen via Facebook, Instagram en YouTube. Ook zal de website een update ondergaan met betrekking tot nieuwe onderzoeken en inzichten met betrekking tot hamstertjes. Dit en meer zal ik op de website met jullie delen!

Ben je op zoek naar een hamstertje? Neem de tijd en lees je even in wat nodig is en hoe de dieren zijn om te kijken of een hamstertje bij je past. Als je het mij vraagt zijn het de ALLERleukste huisdieren, maar ik ben misschien wel een beetje bevooroordeeld :p 

5 gedachten over “De Hamster Fokkerij is geopend

 • hallo! ik ben Sofie ik kom uit Leeuwarden en ik heb in 2018 een hamster bij u gekocht. genaamd Marshmallow. Marshmallow was een hele lieve hamster en ik vond het heel leuk om met hem te spelen nu is hij 2 jaar terug overleden. nu is mijn vraag: Heeft u binnenkort weer een nestje? want ik mag van mijn ouders weer een hamster.

  Groetjes Sofie!!😊

  Beantwoorden
   • Hoi Marika,
    Ik heb je een berichtje gestuurd via het contactformulier. We zouden graag een hamstertje van jou willen.
    Wat een ontzettend leuke en informatieve website heb je. We hebben er helemaal zin in om ons nog meer te verdiepen in deze leuke diertjes en het hamsterscapen.
    Groetjes Tessa

    Beantwoorden

Geef een reactie