Campbelli Dwerghamsters tam maken

Geduld zal je redden!

Campbelli’s zijn de meest pittige dwerghamsters van alle hamstersoorten. Ze worden ook wel “pittbul” hamsters genoemd. Dit laatste komt door de territorium agressie die met name vrouwtjes kunnen vertonen.

Als het gaat om Campbelli Dwerghamsters dan kan ik één ding met vrij grote zekerheid zeggen “het zijn niet de makkelijkste hamsters”.

Overweeg je een Campbelli te nemen voor jezelf of je kinderen, dan zou ik daar in ieder geval nog heel even over nadenken. In een volgende blog zal ik het gedrag van deze dieren in detail uiteenzetten.

In de onderstaande video heb ik alvast een voorproefje van het gedrag. Dit is mijn tam maak proces. Ik moet er wel bij zeggen dat deze Campbelli’s zuiver gefokt zijn. Daarnaast zijn ze op karakter geselecteerd waardoor ze een voorsprong qua karakter hebben…. desniettemin…. het blijft een uitdaging! 😀

Geef een reactie