C8 Dwerghamster Nestje 25-10-2019

Gereserveerd: 7 van 7

Mandarijn x Wildkleur

Het C8 Dwerghamster Nestje is geboren op 25-10-2019 en de dwerghamstertjes mogen vanaf 29-11-2019 het nestje verlaten en met hun nieuwe baasjes mee. Op deze pagina zal ik regelmatig een update plaatsen met nieuws, foto’s en video’s van de kleine dwerghamstertjes. Zo kun je meekijken hoe de kleintjes opgroeien en duurt het wachten minder lang.

Huisvesting en voeding

De hamstertjes krijgen Bunny Nature DwerghamsterDroom Expert en het verblijfje is gevuld met Top Fresh Micro (bodem), Joris No Smell Cotton N Cotton en Joris No Smell Exotic N Kokos. De topfresh micro ligt op de bodem en als tweede laag gebruik ik de Cotton N Cotton, daar bovenop heb ik nog een laag van Kokos Als nestmateriaal gebruik ik deze keer Mos. Als snackje krijgen ze gedroogde meelwormen, eivoer en trosgierst. Tegen de tijd dat de kleintjes het nestje mogen verlaten, drinken ze zelfstandig uit een Ferplast Sippy Drinkflesje.

Reserveringslijste van het C8 Dwerghamster Nestje

Heb je nog vragen of zou je een hamstertje willen reserveren neem dan gerust contact op of plaats je reactie eenvoudig onder dit bericht. Op de onderstaande lijst kun je zien of er nog dwerghamstertjes beschikbaar zijn. Als er “vrij” staat dan zijn er nog kleintjes beschikbaar die gereserveerd kunnen worden. Als overal een naam bij staat dan zijn alle jongen gereserveerd.

KleurGeslachtBaasjeAfspraak
1WildkleurMannetjeEdmunt
2WildkleurVrouwtjeYvonne
3Pearl WildkleurMannetjeJoost
4Pearl WildkleurVrouwtjeEvelien
5MandarijnVrouwtjeJet
6MandarijnMannetjeSilvia
7Pearl MandarijnMannetjeJamielee

Afspraak maken voor het C8 Dwerghamster Nestje

Sta je op de reserveringslijst voor dit Nestje? Maak dan via onderstaande kalender een afhaal afspraak voor de kleine.

11 gedachten over “C8 Dwerghamster Nestje 25-10-2019

 • Hee ik zou graag een mandarijntje vrouwtje willen, wanneer weet u de geslachtjes. En hoeveel vraagt u per hamster?

  Beantwoorden
 • Ik heb via contact een berichtje gestuurd om een hamstertje te reserveren ?

  Beantwoorden
 • Ik zou graag een 1 wildkleur hamstertje willen reserveren.

  Beantwoorden
 • Goedemorgen, ik heb maandag een berichtje gestuurd via contact om een mandarijntjes te reserveren en met wat vragen. Is dit goed doorgekomen? Groetjes Jamielee

  Beantwoorden
 • hio lieve Marika, hoe duur is een hamstertje bij jouw? en zou ik op de lijst mogen staan voor een wildkleurig hamstertje, liefs Mirjam

  Beantwoorden
 • Beste Marike, zou graag een manderijn rusje hebben liefs een vrouwtje,omdat ik denk dat die liever zijn, als ik me vergis is een mannetje ook goed.
  Hartelijke groet Correy.

  Beantwoorden

Geef een reactie