Y7 Dwerghamster Nestje 25-07-2019

Gereserveerd: 6 van 6

Wildkleur x Blauw Wildkleur

Het Y7 Dwerghamster Nestje is geboren op 25-07-2019 en de dwerghamstertjes mogen vanaf 29-08-2019 het nestje verlaten en met hun nieuwe baasjes mee. Op deze pagina zal ik regelmatig een update plaatsen met nieuws, foto’s en video’s van de kleine dwerghamstertjes. Zo kun je meekijken hoe de kleintjes opgroeien en duurt het wachten minder lang.

Huisvesting en voeding van het Y7 Dwerghamster

De hamstertjes krijgen Bunny Nature DwerghamsterDroom Expert en het verblijfje is gevuld met Top Fresh Micro (bodem), Joris No Smell Cotton N Cotton en Joris No Smell Exotic N Kokos. De topfresh micro ligt op de bodem en als tweede laag gebruik ik de Cotton N Cotton, daar bovenop heb ik nog een laag van Kokos Als nestmateriaal gebruik ik deze keer Mos. Als snackje krijgen ze gedroogde meelwormen, eivoer en trosgierst. Tegen de tijd dat de kleintjes het nestje mogen verlaten, drinken ze zelfstandig uit een Ferplast Sippy Drinkflesje.

Reserveringslijst van het Y7 Dwerghamster Nestje

Heb je nog vragen of zou je een hamstertje willen reserveren neem dan gerust contact op of plaats je reactie eenvoudig onder dit bericht. Op de onderstaande lijst kun je zien of er nog dwerghamstertjes beschikbaar zijn. Als er “vrij” staat dan zijn er nog kleintjes beschikbaar die gereserveerd kunnen worden. Als overal een naam bij staat dan zijn alle jongen gereserveerd.

KleurGeslachtNieuwe EigenaarAfspraak
1ZwartMannetjeMiranda
2ZwartMannetjeMarissa
4WildkleurVrouwtjeLaura O.
5WildkleurVrouwtjeJulia
6WildkleurVrouwtjeRoos

6 gedachten over “Y7 Dwerghamster Nestje 25-07-2019

  • Dag, ik zou heel graag meer willen weten over het kopen van een hamster uit dit nestje. Is er nog een blauw wildkleur hamstertje? En wat kost het hamstertje? Ik koop er graag een van een vertrouwde hobby fokker en dan ben ik bij jou aan het juiste adres! Ik hoor graag van je, dank je!
    Hartelijke groet, Doreen

    Beantwoorden
  • Ik zou graag een Russische dwerghamster van u kopen. Hoe kan ik er eentje reserveren? Is reserveren nog mogelijk?

    Beantwoorden

Geef een reactie