Y6 Dwerghamster Nestje Bobo x Padme

Gereserveerd: 3 van 3

Het nestje van Bobo (Merle Mandarijn) x Padme (Wildkleur) is geboren op 16-04-2018. De kleintjes mogen vanaf 20-05-2018 het nestje verlaten.

De kleintjes blijven de eerste drie weken bij hun ouders in het nestje en verhuizen daarna naar een ander verblijf, waar ze nog 1 tot 2 weken gezellig met z’n allen zullen wonen, totdat ze op een leeftijd vanaf ca. 5 weken, naar hun nieuwe baasje mogen verhuizen.

De hamstertjes krijgen Witte Molen Mini Hamster & Friends (c.a. 15/20 gram per dag) en het verblijfje is gevuld met Cotton Comfort. Als nestmateriaal gebruik ik Hennep Nestmateriaal en of wc papier. Als snackje krijgen ze gedroogde meelwormen, eivoer en trosgierst. Tegen de tijd dat de kleintjes het nestje mogen verlaten, drinken ze zelfstandig uit een Ferplast Sippy Drinkflesje.

Heb je nog vragen of zou je een hamstertje willen reserveren neem dan gerust contact op of plaats je reactie eenvoudig hieronder 😉

Kleur
Geslacht
Nieuwe eigenaar
1 Merle Wildkleur Vrouwtje  Marika
2 Merle Wildkleur Mannetje Ellen
3 Mandarijn Vrouwtje  Vera J.

DWERGHAMSTER STARTERSPAKKETJE

dwerghamster starterspakket

Ik heb speciaal voor de nieuwe baasjes een starterspakketje samengesteld. Dit zijn de producten die ik zelf ook gebruik voor de hamstertjes.

Bodembedekking -> Cotton Comfort <- Hier kun je met 1 hamstertje wel 3 maanden mee voorruit voordat je het verblijf weer moet verschonen.
Nestmateriaal -> Hennep <- Je kunt natuurlijk ook wc papier gebruiken, maar hennep nestmateriaal blijft langer goed en kan een aantal verschoonbeurten mee gaan. De dieren kunnen het in een nestje vormen en het blijft zijn vorm behouden.
Drinkfles -> Ferplast Sippy Drinkfles <- Ik gebruik deze drinkflesjes voor de hamstertjes. Ze zijn veelzijdig want je kunt ze zowel in een glazen bak als in een traliekooi gebruiken.
Derghamstervoer -> Witte Molen Mini Hamster & Friends <- Alle hamstertjes krijgen dit voer. Je hamstertje zal het goed eten om ie het al gewend is.
Snackjes -> Gedroogde meelwormen <- Dwerghamsters zijn dol op gedroogde meelwormen. Het geven van lekkers is een ideale manier om de dieren aan je te laten wennen 😉


4 gedachten over “Y6 Dwerghamster Nestje Bobo x Padme

  • Dat ziet er allemaal goed uit! Wij wonen zelf in Meteren (bij Tiel), is dat in de buurt van jullie? ik zou namelijk graag een hamstertje willen reserveren. groet Hans

    Beantwoorden
  • hallo,wij zouden graag het mannetje willen reseveren. kan dat nog? zo ja zouden hem morgen kunnen ophalen. vriendelijk groet Ellen.

    Beantwoorden

Geef een reactie