X7 Dwerghamster Nestje 12-06-2019

Gereserveerd: 5 van 6

Wildkleur x Blauw Wildkleur

Het X7 Dwerghamster Nestje is geboren op 12-06-2019 en de dwerghamstertjes mogen vanaf 17-07-2019 het nestje verlaten en met hun nieuwe baasjes mee. Op deze pagina zal ik regelmatig een update plaatsen met nieuws, foto’s en video’s van de kleine dwerghamstertjes. Zo kun je meekijken hoe de kleintjes opgroeien en duurt het wachten minder lang.

Huisvesting en voeding van het X7 Dwerghamster

De hamstertjes krijgen Bunny Nature DwerghamsterDroom Expert en het verblijfje is gevuld met Top Fresh Micro (bodem), Joris No Smell Cotton N Cotton en Joris No Smell Exotic N Kokos. De topfresh micro ligt op de bodem en als tweede laag gebruik ik de Cotton N Cotton, daar bovenop heb ik nog een laag van Kokos Als nestmateriaal gebruik ik deze keer Mos. Als snackje krijgen ze gedroogde meelwormen, eivoer en trosgierst. Tegen de tijd dat de kleintjes het nestje mogen verlaten, drinken ze zelfstandig uit een Ferplast Sippy Drinkflesje.

Reserveringslijst van het X7 Dwerghamster Nestje

Heb je nog vragen of zou je een hamstertje willen reserveren neem dan gerust contact op of plaats je reactie eenvoudig onder dit bericht. Op de onderstaande lijst kun je zien of er nog dwerghamstertjes beschikbaar zijn. Als er “vrij” staat dan zijn er nog kleintjes beschikbaar die gereserveerd kunnen worden. Als overal een naam bij staat dan zijn alle jongen gereserveerd.

KleurGeslachtNieuwe eigenaarAfspraak
1ZwartMannetjeLennard
2ZwartVrouwtjeNanda
3WildkleurVrouwtjeIsabel?
4WildkleurMannetjeJudith
5WildkleurMannetjeEsther
6WildkleurMannetje

9 gedachten over “X7 Dwerghamster Nestje 12-06-2019

 • Hoihoi! Mag ik het hamstertje eventueel ook dinsdag 16 juli halen? En anders word het dinsdag 23 juli als dit schikt? Groetjes Nanda

  Beantwoorden
 • Ik zou er graag eentje met wildkleur willen reserveren!

  Beantwoorden
 • Hallo! Ik heb al enkele malen gemaild, maar daar krijg ik geen reactie op. Maar kan ik voor een volgend nestje in augustus of september een hamstertje kunnen reserveren? Maakt niet uit welk geslacht, liefst geen wildkleur of heel licht grijs, omdat die zoveel op haar andere hamstertjes lijken en als hij/zij maar lieve oogjes heeft😄🐹

  Beantwoorden
 • Hoi! Ik had een mail gestuurd maar heb daar helaas geen reactie op gekregen. Ik zou graag een wildkleur mannetje willen reserveren.

  Beantwoorden

Geef een reactie