W6 Dwerghamster Nestje Boomer x Shine

Gereserveerd: 7 van 7

Het nestje van Boomer (Wildkleur) x Shine (Wildkleur) is geboren op 14-03-2018. De kleintjes mogen vanaf 16-04-2018 het nestje verlaten.

De kleintjes blijven de eerste drie weken bij hun ouders in het nestje en verhuizen daarna naar een ander verblijf, waar ze nog 1 tot 2 weken gezellig met zā€™n allen zullen wonen, totdat ze op een leeftijd vanaf ca. 5 weken, naar hun nieuwe baasje mogen verhuizen.

De hamstertjes krijgen Witte Molen Mini Hamster & Friends (c.a. 15/20 gram per dag) en het verblijfje is gevuld met Cotton Comfort. Als nestmateriaal gebruik ik Hennep Nestmateriaal en of wc papier. Als snackje krijgen ze gedroogde meelwormen, eivoer en trosgierst. Tegen de tijd dat de kleintjes het nestje mogen verlaten, drinken ze zelfstandig uit een Ferplast Sippy Drinkflesje.

Heb je nog vragen of zou je een hamstertje willen reserveren neem dan gerust contact op.

Kleur
Geslacht
Nieuwe eigenaar
1 Blauw wildkleur Mannetje Marika
2 Wildkleur Vrouwtje Loek
3 Wildkleur Vrouwtje Petra
4 Wildkleur Mannetje Diana en Virgilio
5 Wildkleur Mannetje Meike
6 Wildkleur Mannetje Sanne
7 Wildkleur Vrouwtje Sterre

DWERGHAMSTER STARTERSPAKKETJE

dwerghamster starterspakket

Ik heb speciaal voor de nieuwe baasjes een starterspakketje samengesteld. Dit zijn de producten die ik zelf ook gebruik voor de hamstertjes.

Bodembedekking -> Cotton Comfort <- Hier kun je met 1 hamstertje wel 3 maanden mee voorruit voordat je het verblijf weer moet verschonen.
Nestmateriaal -> Hennep <- Je kunt natuurlijk ook wc papier gebruiken, maar hennep nestmateriaal blijft langer goed en kan een aantal verschoonbeurten mee gaan. De dieren kunnen het in een nestje vormen en het blijft zijn vorm behouden.
Drinkfles -> Ferplast Sippy Drinkfles <- Ik gebruik deze drinkflesjes voor de hamstertjes. Ze zijn veelzijdig want je kunt ze zowel in een glazen bak als in een traliekooi gebruiken.
Derghamstervoer -> Witte Molen Mini Hamster & Friends <- Alle hamstertjes krijgen dit voer. Je hamstertje zal het goed eten om ie het al gewend is.
Snackjes -> Gedroogde meelwormen <- Dwerghamsters zijn dol op gedroogde meelwormen. Het geven van lekkers is een ideale manier om de dieren aan je te laten wennen šŸ˜‰10 gedachten over “W6 Dwerghamster Nestje Boomer x Shine

 • 27 maart 2018 om 09:08
  Permalink

  je zegt hier dat ze op 14 -03 2017 geboren zijn… ik denk dat het 2018 moet zijn šŸ™‚

  Beantwoorden
  • 30 maart 2018 om 13:07
   Permalink

   Och ja ik leef nog in 2017 haha dank je wel!! šŸ˜€

   Beantwoorden
 • 7 april 2018 om 10:00
  Permalink

  Hallo,
  ik heb ongeveer een week geleden een berichtje gestuurd met de vraag of mijn zus en ik het laatste dwerghamstertje uit het nestje W6 zouden kunnen reserveren. Hier heb ik echter nog geen antwoord op gekregen dus ik vroeg me af of u mijn mailtje wel heeft ontvangen.
  Mvg,
  Meike Kapelle

  Beantwoorden
 • 10 april 2018 om 20:12
  Permalink

  Hoi Marika,
  Ik heb een dwerghamstertje van het laatste nestje (W6) gereserveerd en ik krijg een mannetje zie ik šŸ™‚
  Mag ik ipv maandag 16 april zondag 15 april langskomen om hem op te halen?
  Ik hoor het wel!
  Groetjes, Sanne

  Beantwoorden
  • 14 april 2018 om 11:40
   Permalink

   Ja hoor dat is helemaal goed! Ik heb je een berichtje gestuurd!

   Beantwoorden
   • 16 april 2018 om 15:45
    Permalink

    Hoi! Ik vroeg me af of ik het hamstertje misschien woensdag zou kunnen ophalen. Ik vroeg me ook af wat de beste manier is om hem te vervoeren.
    Mvg,
    Meike

    Beantwoorden
 • 19 april 2018 om 21:35
  Permalink

  Hoi, ik heb deze week via de website een mailtje gestuurd. Ik weet echter niet zeker of dit goed gegaan is. Ik zou namelijk graag een hamstertje willen reserveren en zag dat er in dit nestje nu twee vrij zijn. Ik zou dus graag een wildkleur vrouwtje uit dit nestje (w6) willen reserveren. Ik kan haar morgen of dit weekend wel ophalen als dat niet te snel is natuurlijk.
  Groetjes Sterre

  Beantwoorden

Geef een reactie