V6 Dwerghamster Nestje Tomek x Blue Pepe

Gereserveerd: 8 van 8

Het nestje van Tomek (Wildkleur) x Blue Pepe (Pearl) is geboren op 09-02-2018. De kleintjes mogen vanaf 18-03-2018 het nestje verlaten.

De kleintjes blijven de eerste drie weken bij hun ouders in het nestje en verhuizen daarna naar een ander verblijf, waar ze nog 1 tot 2 weken gezellig met z’n allen zullen wonen, totdat ze op een leeftijd vanaf ca. 5 weken, naar hun nieuwe baasje mogen verhuizen.

De hamstertjes krijgen Witte Molen Mini Hamster & Friends (c.a. 15/20 gram per dag) en het verblijfje is gevuld met Cotton Comfort. Als nestmateriaal gebruik ik Hennep Nestmateriaal en of wc papier. Als snackje krijgen ze gedroogde meelwormen, eivoer en trosgierst. Tegen de tijd dat de kleintjes het nestje mogen verlaten, drinken ze zelfstandig uit een Ferplast Sippy Drinkflesje.

Heb je nog vragen of zou je een hamstertje willen reserveren neem dan gerust contact op.

 

Kleur
Geslacht
Nieuwe eigenaar
1 Wildkleur Vrouwtje  Rifa
2 Wildkleur Vrouwtje Heleen
3 Wildkleur Vrouwtje Alissa en Arwen
4 Pearl Mannetje Ramona
5 Pearl Mannetje Jonathan
6 Pearl Mannetje Bianca
7 Pearl Mannetje Vera
8 Pearl Vrouwtje Robin

 


DWERGHAMSTER STARTERSPAKKETJE

dwerghamster starterspakket

Ik heb speciaal voor de nieuwe baasjes een starterspakketje samengesteld. Dit zijn de producten die ik zelf ook gebruik voor de hamstertjes.

Bodembedekking -> Cotton Comfort <- Hier kun je met 1 hamstertje wel 3 maanden mee voorruit voordat je het verblijf weer moet verschonen.
Nestmateriaal -> Hennep <- Je kunt natuurlijk ook wc papier gebruiken, maar hennep nestmateriaal blijft langer goed en kan een aantal verschoonbeurten mee gaan. De dieren kunnen het in een nestje vormen en het blijft zijn vorm behouden.
Drinkfles -> Ferplast Sippy Drinkfles <- Ik gebruik deze drinkflesjes voor de hamstertjes. Ze zijn veelzijdig want je kunt ze zowel in een glazen bak als in een traliekooi gebruiken.
Derghamstervoer -> Witte Molen Mini Hamster & Friends <- Alle hamstertjes krijgen dit voer. Je hamstertje zal het goed eten om ie het al gewend is.
Snackjes -> Gedroogde meelwormen <- Dwerghamsters zijn dol op gedroogde meelwormen. Het geven van lekkers is een ideale manier om de dieren aan je te laten wennen 😉


Eén gedachte over “V6 Dwerghamster Nestje Tomek x Blue Pepe

 • Hoi Marika,
  Gisteren heb ik je een berichtje gestuurd maar ik weet niet of het in goede orde binnen is gekomen…
  Ik hoor het graag van je!
  Groet,
  Gemma

  Beantwoorden

Geef een reactie