U7 Dwerghamster Nestje 03-06-2019

Gereserveerd: 3 van 4

Wildkleur x Wildkleur

Het U7 Dwerghamster Nestje is geboren op 03-06-2019 en de dwerghamstertjes mogen vanaf 08-07-2019 het nestje verlaten en met hun nieuwe baasjes mee. Op deze pagina zal ik regelmatig een update plaatsen met nieuws, foto’s en video’s van de kleine dwerghamstertjes. Zo kun je meekijken hoe de kleintjes opgroeien en duurt het wachten minder lang.

Huisvesting en voeding van het U7 Dwerghamster

De hamstertjes krijgen Bunny Nature DwerghamsterDroom Expert en het verblijfje is gevuld met Top Fresh Micro (bodem), Joris No Smell Cotton N Cotton en Joris No Smell Exotic N Kokos. De topfresh micro ligt op de bodem en als tweede laag gebruik ik de Cotton N Cotton, daar bovenop heb ik nog een laag van Kokos Als nestmateriaal gebruik ik deze keer Mos. Als snackje krijgen ze gedroogde meelwormen, eivoer en trosgierst. Tegen de tijd dat de kleintjes het nestje mogen verlaten, drinken ze zelfstandig uit een Ferplast Sippy Drinkflesje.

Reserveringslijst van het U7 Dwerghamster Nestje

Heb je nog vragen of zou je een hamstertje willen reserveren neem dan gerust contact op of plaats je reactie eenvoudig onder dit bericht. Op de onderstaande lijst kun je zien of er nog dwerghamstertjes beschikbaar zijn. Als er “vrij” staat dan zijn er nog kleintjes beschikbaar die gereserveerd kunnen worden. Als overal een naam bij staat dan zijn alle jongen gereserveerd.

KleurGeslachtNieuwe EigenaarAfspraak
1Wildkleur?Kim
2Wildkleur? Cynthia
3Pearl? Steven
4Pearl?

8 gedachten over “U7 Dwerghamster Nestje 03-06-2019

 • Beste mevrouw Stoevelaar,

  Ik ben erg geïnteresseerd in het nestje u7. Mag ik vragen wat een hamstertje kost?

  Met vriendelijke groet,

  Thyra de Kuijer

  Beantwoorden
 • Goedemiddag,

  Heeft u vanmiddag mijn mailtje ontvangen over het reserveren van een wildkleur hamstertje van het U7 nest? Ik twijfel of het wel juist verzonden is.

  Zodra dat definitief is kan ik mijn zoontje het goede nieuws vertellen.

  Alvast bedankt 🙂

  Met vriendelijke groet,

  Cynthia

  Beantwoorden
 • Hi Marika,

  Onze dochter Lara zou heeeeeeeeel graag een pearl hamster willen.
  Kan je ons de benodigde info mailen?

  Groetjes,
  Herman

  Beantwoorden
  • Hallo Herman en Lara!
   Wat leuk, ik heb jullie op de lijst gezet. Zodra de kleintjes het nestje mogen verlaten kunnen we een afspraak maken voor het ophalen van de kleine 🙂

   Beantwoorden
 • Hoi hoi

  Wij zijn erg geïnteresseerd is er nog een beschikbaar.

  Groetjes Abe

  Beantwoorden

Geef een reactie