R7 Dwerghamster Nestje 01-05-2019

Gereserveerd: 5 van 5

Blauw wildkleur x Wildkleur

Het R7 Dwerghamster Nestje is geboren op 01-05-2019 en de dwerghamstertjes mogen vanaf 05-06-2019 het nestje verlaten en met hun nieuwe baasjes mee. Op deze pagina zal ik regelmatig een update plaatsen met nieuws, foto’s en video’s van de kleine dwerghamstertjes. Zo kun je meekijken hoe de kleintjes opgroeien en duurt het wachten minder lang.

Huisvesting en voeding van het R7 Dwerghamster Nestje

De hamstertjes krijgen Bunny Nature DwerghamsterDroom Expert en het verblijfje is gevuld met Bunny Nature Absorber. Als nestmateriaal gebruik ik deze keer Mos. Als snackje krijgen ze gedroogde meelwormen, eivoer en trosgierst. Tegen de tijd dat de kleintjes het nestje mogen verlaten, drinken ze zelfstandig uit een Ferplast Sippy Drinkflesje.

Reserveringslijst van het R7 Dwerghamster Nestje

Heb je nog vragen of zou je een hamstertje willen reserveren neem dan gerust contact op of plaats je reactie eenvoudig onder dit bericht. Op de onderstaande lijst kun je zien of er nog dwerghamstertjes beschikbaar zijn. Als er “vrij” staat dan zijn er nog kleintjes beschikbaar die gereserveerd kunnen worden. Als overal een naam bij staat dan zijn alle jongen gereserveerd.

KleurGeslachtNieuwe eigenaarAfspraak
1WildkleurVrouwtjeDebbie M.
2 Wildkleur VrouwtjeDennis R
3 Wildkleur MannetjeLina
4 Wildkleur MannetjeTherese vdw
5WildkleurVrouwtjeEliza?

Starterspakket

Starters pakket dwerghamsterSpeciaal voor de nieuwe baasjes heb ik een starterspakket samengesteld met spulletjes die ik zelf op dit moment ook gebruik voor de hamstertjes.

Het starterspakket bestaat uit bodembedekking, voer, een lekkere snack, drinkfles en nestmateriaal. De bodembedekking absorbeert heel erg goed. Je kunt ongeveer 3 maanden met 1 verschoonbeurt. De meelwormen helpen bij het vertrouwd raken met het dwerghamstertje. Het geven van wat lekkers uit de hand versterkt te band. Ik adviseer dan ook altijd om wat lekkers te geven vanaf het begin. Het flesje kan zowel aan tralies als glas bevestigde worden en is eenvoudig te reinigen. Het nestmateriaal maakt het mogelijk om mooie nestjes te maken. Laat het me weten als je een starterspakketje zou willen hebben Dan zorg ik ervoor dat deze voor je klaar staat als je, je hamstertje komt ophalen

Foto’s en video’s van het R7 Dwerghamster Nestje

Hieronder plaats ik regelmatig foto’s en video’s van de kleintjes uit het R7 Dwerghamster Nestje. Het is goed om te weten dat ik alleen foto’s kan maken als papa en mama het toestaan. Niet alle ouders vinden het prettig als er iemand bij het nestje komt. Ik moet dan wachten op een goed moment, bijvoorbeeld als papa en mama aan het eten zijn. Het kan daarom gebeuren dat ik enige tijd geen foto’s kan plaatsen. Dit zal met name in het begin zijn als de kleintjes nog goed beschut in het nestje liggen. Naarmate ze hun koppies laten zien en uit het nestje gaan dribbelen dan kan ik meer kiekjes van ze maken 😉

7 gedachten over “R7 Dwerghamster Nestje 01-05-2019

Geef een reactie