R6 Nestje Dwerghamster Bennie x Hope

Gereserveerd: 7 van 7

Het R6 nestje van Bennie (Blauw wildkleur) x Hope (Merle wildkleur) is geboren op 15-12-2017. De kleintjes mogen vanaf 12-01-2017 het nestje verlaten.

De kleintjes blijven de eerste drie weken bij hun ouders in het nestje en verhuizen daarna naar een ander verblijf, waar ze nog 1 tot 2 weken gezellig met z’n allen zullen wonen, totdat ze op een leeftijd vanaf ca. 5 weken, naar hun nieuwe baasje mogen verhuizen.

De hamstertjes krijgen Witte Molen Premium Dwerghamster (c.a. 15/20 gram per dag) en het verblijfje is gevuld met Cotton Comfort. Als nestmateriaal gebruik ik tegenwoordig Hennep Nestmateriaal en of wc papier. Als snackje krijgen ze gedroogde meelwormen, eivoer en trosgierst. Tegen de tijd dat de kleintjes het nestje mogen verlaten, drinken ze zelfstandig uit een Ferplast Sippy Drinkflesje en/of een Classic Drinkflesje. De laatste is een standaard drinkflesje met een kogeltje.

Heb je nog vragen of zou je een hamstertje willen reserveren neem dan gerust contact op of plaats een reactie onder dit bericht.

Kleur
Geslacht
Nieuwe eigenaar
1 Wildkleur Mannetje
2 Wildkleur Mannetje Coby
3 Wildkleur Mannetje Esmé
4 Wildkleur Vrouwtje Fam. Zuil
5 Wildkleur Vrouwtje Nathaly
6 Wildkleur Vrouwtje Mike
7 Wildkleur Vrouwtje Marika

24 gedachten over “R6 Nestje Dwerghamster Bennie x Hope

 • Wat lief van je dat je meteen al een foto van dit nestje hebt gemaakt. Kan me voorstellen dat je hoofd er niet zo naar stond vandaag. Wij gaan nu heel hard hopen dat er in dit nestje genoeg jongen zijn geboren, zodat wij er straks zo’n lief, klein mannetje uit kunnen komen ophalen.

  Beantwoorden
 • Wat leuk weer een nestje. Fijn dat Amber meteen op de lijst van dit nestje geplaatst is. Ze zou graag een vrouwtje willen als dat kan.

  Beantwoorden
 • Het gaat heel goed met het nestje. De kleintjes zien er goed uit en mama zorgt goed voor ze. Binnenkort komen de foto’s 😉

  Beantwoorden
 • Wat fijn om te lezen dat de hummeltjes het goed maken en dat mama Hope zo haar best doet. We zijn benieuwd naar de foto’s. We wensen jou, de jouwen en alle dieren hele fijne kerstdagen!

  Beantwoorden
 • Ik heb het nestje vandaag eens goed kunnen bekijken en het ziet ernaar uit dat we maar liefst 7 kleintjes hebben 🙂

  Beantwoorden
 • Hoi Marika
  Ik zie dat ik bij een ander nestje sta, maar ik had me al een beetje verheugd op de merle wildkleur uit het R6 nestje zou je me terug kunnen zetten?

  Ps waarom heb je me bij het T6 nestje gezet
  Groetjes Esmée

  Beantwoorden
 • Dag Marika,

  Ik zie dat er van het R6 nestje 6 van de 7 zijn gereserveerd. Is de wildkleur die over is toevallig een mannetje? Als dat zo is zou ik deze dan mogen reserveren i.p.v. het mannetje uit nestje T6.

  Groetjes
  Ilja

  Beantwoorden
   • Oh super zeg! Ik zag inderdaad dat ik niet meer op het andere lijstje stond, dus ik schrok een beetje…….Maar wat fijn dat we volgende week ons nieuwe vriendje mogen halen 🙂 Ik mail je over de ophaaldatum.

    Beantwoorden
 • Wat een schatjes! Ik heb je een berichtje gestuurd over de ophaaldatum.

  Beantwoorden
 • Wat een leukerdjes zijn dit ook 🙂 wij willen heel graag een vrouwtje zoals ik in december geschreven had. Amber staat nu bij een mannetje. In het S6 nestje is nog een vrouwtje vandaar dat we die graag wilden. Als Quincy deze krijgt kunnen we dan uit dit R6nest omruilen voor een vrouwtje?
  De kooi hebben we vandaag gekocht en we zien er naar uit om het kleintje op te halen 🙂

  Beantwoorden
 • Hoi Marika.
  Heeft u mijn mailtje gelezen, want ik zou mijn hamstertje het liefst morgen willen komen ophalen.

  Groetjes Esmée

  Beantwoorden
 • Hoi Marika,
  Zou je alsjeblieft willen laten weten hoe we een afspraak kunnen maken om het hamstertje op te halen?
  Mvrg, Wilma (moeder Esmee)

  Beantwoorden
  • Hoi hoi
   Even een mailtje naar mij sturen met de dag en het gewenste tijdstip 😀😉

   Beantwoorden
 • Hoi,
  Ik zie dat uit dit nestje nog 2 hamsterstjes beschikbaar zijn. Kunnen wij in aanmerking komen voor één van deze kleintjes?

  Beantwoorden

Geef een reactie