P6 Nestje van Martin x Luna

Gereserveerd: 6 van 7

De kleintjes blijven de eerste drie weken bij hun ouders in het nestje en verhuizen daarna naar een ander verblijf, waar ze nog 1 tot 2 weken gezellig met z’n allen zullen wonen, totdat ze op een leeftijd vanaf ca. 5 weken, naar hun nieuwe baasje mogen verhuizen.

De hamstertjes krijgen Witte Molen Premium Dwerghamster (c.a. 15/20 gram per dag) en het verblijfje is gevuld met Cotton Comfort. Als nestmateriaal gebruik ik tegenwoordig Hennep Nestmateriaal en of wc papier. Als snackje krijgen ze gedroogde meelwormen, eivoer en trosgierst. Tegen de tijd dat de kleintjes het nestje mogen verlaten, drinken ze zelfstandig uit een Ferplast Sippy Drinkflesje en/of een Classic Drinkflesje. De laatste is een standaard drinkflesje met een kogeltje.

Heb je nog vragen of zou je een hamstertje willen reserveren neem dan gerust contact op of plaats een reactie onder dit bericht.

Kleur
Geslacht
Nieuwe eigenaar
1 ? ?  Mike
2 ? ?  Amber
3 ? vrouwtje?  Esmé
4 ? ?  Fam. Zuil
5 ? ?  Robin
6 ? ?  Esther/senne
7 ? ?

Ik heb de kleintjes vandaag kunnen zien omdat mama haar nestje in de rots tunnel heeft gemaakt. Deze staat tegen het aquarium raam aan en heeft een open zijkant. Alles is mooi te zien. Ik heb 7 kleintjes geteld.

4 gedachten over “P6 Nestje van Martin x Luna

 • 10 december 2017 om 12:53
  Permalink

  De foto’s van de andere nestjes maken ons helemaal nieuwsgierig 😉

  Beantwoorden
  • 10 december 2017 om 13:15
   Permalink

   Dat kan ik me voorstellen! Het probleem bij het P nestje is dat mama het nestje in het tunnelhuis heeft gemaakt en helemaal vol heeft gestopt met nestmateriaal. Ik kan er van geen kant bij. Maar ik heb nu plantjes tegen het aquarium gezet, dus hopelijk is daar straks iets tussendoor te zien. Ik zal in ieder geval even een foto maken van het nest want dat ziet er super mooi uit! 🙂

   Beantwoorden
 • 11 december 2017 om 19:02
  Permalink

  We zijn heel benieuwd naar het mooie nestje dat Luna heeft gemaakt voor haar kleintjes. Zo te horen is ze een prima moeder.

  Beantwoorden
 • 15 december 2017 om 12:18
  Permalink

  Hoi! Wat zien Martin en Luna er lief uit! Is het laatste hamstertje al weg? Anders zou ik zou hem/haar graag reserveren 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie