9 gedachten over “P6 Nestje van Martin x Luna

 • De foto’s van de andere nestjes maken ons helemaal nieuwsgierig 😉

  Beantwoorden
  • Dat kan ik me voorstellen! Het probleem bij het P nestje is dat mama het nestje in het tunnelhuis heeft gemaakt en helemaal vol heeft gestopt met nestmateriaal. Ik kan er van geen kant bij. Maar ik heb nu plantjes tegen het aquarium gezet, dus hopelijk is daar straks iets tussendoor te zien. Ik zal in ieder geval even een foto maken van het nest want dat ziet er super mooi uit! 🙂

   Beantwoorden
 • We zijn heel benieuwd naar het mooie nestje dat Luna heeft gemaakt voor haar kleintjes. Zo te horen is ze een prima moeder.

  Beantwoorden
 • Hoi! Wat zien Martin en Luna er lief uit! Is het laatste hamstertje al weg? Anders zou ik zou hem/haar graag reserveren 🙂

  Beantwoorden
 • Goedemorgen wij willen graag een hamstertje reserveren. Groetjes Yulan & Luuk

  Beantwoorden
 • Tot mijn grote spijt moet ik jullie mededelen dat het nestje er helaas niet meer is 🙁 De reserveringen zijn doorgeschoven naar het volgende nestje

  Beantwoorden
 • Hé bah, wat een naar, verdrietig nieuws……..:( Heel veel sterkte, ik kan me voorstellen dat dit voor jou en Max, ondanks het feit dat je weet dat dit soort dingen kunnen gebeuren, toch heel verdrietig is en vragen oproept waar je niet altijd antwoord op kunt vinden. Geef mama Luna maar een mooi plekje in de tuin vandaag, ze heeft het verdiend.

  Beantwoorden
 • Ach we zien net je filmpje met het nare nieuws. Wat sneu van mama en de kleintjes. Ben er gewoon een beetje stil van. Groetjes van ons… Lisenka (moeder van)/Amber

  Beantwoorden
 • Jeetje, door dit filmpje durven we een nestje niet meer aan want we willen onze hamster niet kwijt en nemen dan ook maar geen risico.

  Beantwoorden

Geef een reactie