O7 Dwerghamster Nestje 12-04-2019

Gereserveerd: 4 van 4

Wildkleur x Pearl

Het O7 Dwerghamster Nestje is geboren op 12-04-2019 en de dwerghamstertjes mogen vanaf 17-05-2019 het nestje verlaten en met hun nieuwe baasjes mee. Op deze pagina zal ik regelmatig een update plaatsen met nieuws, foto’s en video’s van de kleine dwerghamstertjes. Zo kun je meekijken hoe de kleintjes opgroeien en duurt het wachten minder lang.

Huisvesting en voeding van het O7 Dwerghamster

De hamstertjes krijgen Bunny Nature DwerghamsterDroom Expert en het verblijfje is gevuld met Joris No Smell Cotton N Cotton. Als nestmateriaal gebruik ik Hennep Nestmateriaal en of wc papier. Als snackje krijgen ze gedroogde meelwormen, eivoer en trosgierst. Tegen de tijd dat de kleintjes het nestje mogen verlaten, drinken ze zelfstandig uit een Ferplast Sippy Drinkflesje.

Reserveringslijst van het O7 Dwerghamster Nestje

Heb je nog vragen of zou je een hamstertje willen reserveren neem dan gerust contact op of plaats je reactie eenvoudig onder dit bericht. Op de onderstaande lijst kun je zien of er nog dwerghamstertjes beschikbaar zijn. Als er “vrij” staat dan zijn er nog kleintjes beschikbaar die gereserveerd kunnen worden. Als overal een naam bij staat dan zijn alle jongen gereserveerd.

KleurGeslachtNieuwe eigenaarAfspraak
1PearlVrouwtjeFleurโœ“
2WildkleurMannetjeRobinโœ“
3WildkleurMannetjeMiranda Rโœ“
4PearlVrouwtjeEmmaโœ“

DWERGHAMSTER STARTERSPAKKETJE

Starters pakket dwerghamster

Ik heb speciaal voor de nieuwe baasjes een starterspakketje samengesteld. Dit zijn de producten die ik zelf ook gebruik voor de hamstertjes.

Bodembedekking -> Cotton Comfort <- Hier kun je met 1 hamstertje wel 3 maanden mee voorruit voordat je het verblijf weer moet verschonen.
Nestmateriaal -> Hennep <- Je kunt natuurlijk ook wc papier gebruiken, maar hennep nestmateriaal blijft langer goed en kan een aantal verschoonbeurten mee gaan. De dieren kunnen het in een nestje vormen en het blijft zijn vorm behouden.
Drinkfles -> Ferplast Sippy Drinkfles <- Ik gebruik deze drinkflesjes voor de hamstertjes. Ze zijn veelzijdig want je kunt ze zowel in een glazen bak als in een traliekooi gebruiken.
Derghamstervoer -> Witte Molen Mini Hamster & Friends <- Alle hamstertjes krijgen dit voer. Je hamstertje zal het goed eten om ie het al gewend is.
Snackjes -> Gedroogde meelwormen <- Dwerghamsters zijn dol op gedroogde meelwormen. Het geven van lekkers is een ideale manier om de dieren aan je te laten wennen ๐Ÿ˜‰

Foto’s en video’s van het O7 Dwerghamster Nestje

Hieronder plaats ik regelmatig foto’s en video’s van de kleintjes uit het O7 Dwerghamster Nestje. Het is goed om te weten dat ik alleen foto’s kan maken als papa en mama het toestaan. Niet alle ouders vinden het prettig als er iemand bij het nestje komt. Ik moet dan wachten op een goed moment, bijvoorbeeld als papa en mama aan het eten zijn. Het kan daarom gebeuren dat ik enige tijd geen foto’s kan plaatsen. Dit zal met name in het begin zijn als de kleintjes nog goed beschut in het nestje liggen. Naarmate ze hun koppies laten zien en uit het nestje gaan dribbelen dan kan ik meer kiekjes van ze maken ๐Ÿ˜‰

Terwijl de kleintjes in hun nestje slapen gaan Papa & Mama lekker eten ๐Ÿ™‚

19 gedachten over “O7 Dwerghamster Nestje 12-04-2019

Geef een reactie