O6 Nestje Fahrenheid x Marina

Het nestje van Fahrenheid (Merle Wildkleur) x Marina (Mandarijn) is geboren op 03-12-2017. De kleintjes mogen vanaf 27-12-2017 het nestje verlaten.

Gereserveerd: 2 van 2

De kleintjes blijven de eerste drie weken bij hun ouders in het nestje en verhuizen daarna naar een ander verblijf, waar ze nog 1 tot 2 weken gezellig met z’n allen zullen wonen, totdat ze op een leeftijd vanaf ca. 5 weken, naar hun nieuwe baasje mogen verhuizen.

De hamstertjes krijgen Witte Molen Premium Dwerghamster (c.a. 15/20 gram per dag) en het verblijfje is gevuld met Cotton Comfort. Als nestmateriaal gebruik ik tegenwoordig Hennep Nestmateriaal en of wc papier. Als snackje krijgen ze gedroogde meelwormen, eivoer en trosgierst. Tegen de tijd dat de kleintjes het nestje mogen verlaten, drinken ze zelfstandig uit een Ferplast Sippy Drinkflesje en/of een Classic Drinkflesje. De laatste is een standaard drinkflesje met een kogeltje.

Heb je nog vragen of zou je een hamstertje willen reserveren neem dan gerust contact op.

 

Kleur
Geslacht
Nieuwe eigenaar
1 Merle Mannetje Esther
2 Merle Vrouwtje Suzanne R

Ik heb vandaag het nestjes van Marina en Fahrenheid gehoord. Ik heb de kleintjes nog niet gezien. Ze zijn diep in het nest verstopt. Zodra het mogelijk is zal ik een kiekje plaatsen πŸ˜‰

17 gedachten over “O6 Nestje Fahrenheid x Marina

 • Hoi Marika,
  Ik stond op de wachtlijst voor een mandarijn hamstertje. Kom ik al in aanmerking? Zo ja, zou ik graag een hamstertje van dit nestje willen!
  Ik kan de wachtlijst nergens terug vinden.
  Groetjes Elke

  Beantwoorden
  • Ja klopt! Ik weet nog niet hoeveel kleintjes in dit nestje zitten en hoeveel daarvan Mandarijn zijn. Als er genoeg (Mandarijn) kleintjes zijn dan zet ik je erbij πŸ˜‰

   Beantwoorden
 • Hoi Marika, we zagen het berichtje over het kleine N-nestje. Amber zou er dan heel graag 1 van het O-nestje willen. Groetjes moeder van Amber

  Beantwoorden
  • Hoi hoi
   Ik weet op dit moment nog niet hoeveel kleintjes er in het O nestje zijn. Als er voldoende kleintjes zijn in het O nestje dan is dat geen probleem. Ik heb Amber volgens mij nu bij het P6 nestje gezet πŸ˜‰

   Beantwoorden
 • Senne zou heel graag een mannetje uit dit of het P nestje willen, zou dat nog kunnen? Ik had al een bericht gestuurd via de contact-knop, maar daar nog geen reactie op ontvangen of gezien. Groetjes, Esther, moeder van Senne.

  Beantwoorden
   • Oh, sorry, ik zie dat je SennE nu achter de Esther hebt gezet die er al stond en van die Esther ging ik er, onterecht, van uit dat dat de Esther was die via de Facebook pagina om een hamstertje had gevraagd. Sorry daarvoor. Wat fijn dat er voor Senne ook een hamstertje is, we zijn heel benieuwd πŸ™‚

    Beantwoorden
    • Ik ben de Esther van de Facebook pagina en wilde in principe een merle hamster uit dit nestje, dus ik denk dat er ergens iets mis gaat nu. πŸ˜‰ Ik ben dus niet de Esther van Senne. πŸ™‚

     Beantwoorden
 • Beste Marika,
  Zou ik misschien op de wachtlijst gezet kunnen worden voor dit nestje? Kleur maakt voor mij niet veel uit. En zit er veel verschil in karakter qua geslacht?
  Groetjes, Suzanne

  Beantwoorden
  • Ja hoor zeker! Ik ga morgen de kleintjes weer bekijken! Hopelijk kan ik dan ook een paar nieuwe fotootjes maken β™₯

   Beantwoorden
 • Helaas zijn er geen Mandarijntjes πŸ™ Het nestje bestaat uit twee Merle kleintjes. De mensen die op de lijst stonden voor de Mandarijntjes zijn verplaatst naar de reserveringslijst πŸ˜‰

  Beantwoorden
 • Het gaat heel goed met de twee kleintjes. Ze zijn in een zeer groot diep nest verstopt. Ik kan ze hier en daar een beetje zien. Vandaag kwamen ze samen met mama tevoorschijn om te eten, maar toen had ik m’n fototoestel natuurlijk weer niet bij de hand πŸ™ Dus geen kiekjes. Zodra de kleintjes bij mama weg mogen zal ik even uitgebreide foto’s maken voor de twee nieuwe baasjes πŸ˜‰ Maar het gaat in ieder geval heel goed met ze! πŸ˜€

  Beantwoorden
  • Dat is fijn om te horen, zeker na dat nieuws over P6. πŸ™

   Beantwoorden
 • De kleintjes wonen vanaf vandaag op zichzelf… althans niet meer bij papa en mama. Ik heb ze verhuisd naar het N6 nestje. Foto’s volgen snel πŸ˜‰
  ps: We hebben een vrouwtje en een mannetje πŸ™‚

  Beantwoorden

Geef een reactie