M7 Dwerghamster Nestje 22-03-2019

Gereserveerd: 5 van 5

De kleintjes zijn op 22-03-2019 geboren en mogen vanaf 26-04-2019 het nestje verlaten. Ik heb vandaag de bevalling mee kunnen maken. Mama is in de middag bevallen. Het is nog heel vroeg om iets te zeggen, maar als het goed gaat dan zal ik binnenkort laten weten hoeveel kleintjes er zijn.

De hamstertjes krijgen Bunny Nature DwerghamsterDroom Expert en het verblijfje is gevuld met Joris No Smell Cotton N Cotton. Als nestmateriaal gebruik ik Hennep Nestmateriaal en of wc papier. Als snackje krijgen ze gedroogde meelwormen, eivoer en trosgierst. Tegen de tijd dat de kleintjes het nestje mogen verlaten, drinken ze zelfstandig uit een Ferplast Sippy Drinkflesje.

KleurGeslachtNieuwe EigenaarAfspraak
1WildkleurVrouwtjeMarika
2WildkleurMannetjeHanneke
3PearlVrouwtjeEsther
4Pearl Vrouwtje José
5WildkleurVrouwtjeTessa

Starterspakket

Starters pakket dwerghamsterSpeciaal voor de nieuwe baasjes heb ik een starterspakket samengesteld met spulletjes die ik zelf op dit moment ook gebruik voor de hamstertjes.

Het starterspakket bestaat uit bodembedekking, voer, een lekkere snack, drinkfles en nestmateriaal. De bodembedekking absorbeert heel erg goed. Je kunt ongeveer 3 maanden met 1 verschoonbeurt. De meelwormen helpen bij het vertrouwd raken met het dwerghamstertje. Het geven van wat lekkers uit de hand versterkt te band. Ik adviseer dan ook altijd om wat lekkers te geven vanaf het begin. Het flesje kan zowel aan tralies als glas bevestigde worden en is eenvoudig te reinigen. Het nestmateriaal maakt het mogelijk om mooie nestjes te maken. Laat het me weten als je een starterspakketje zou willen hebben 😉 Dan zorg ik ervoor dat deze voor je klaar staat als je, je hamstertje komt ophalen 😉

13 gedachten over “M7 Dwerghamster Nestje 22-03-2019

Geef een reactie