K7 Dwerghamster Nestje 09-01-2019

Gereserveerd: 5 van 5

De kleintjes zijn op 09-01-2019 geboren en mogen vanaf 11 februari het nestje verlaten.

De hamstertjes krijgen Witte Molen Mini Hamster & Friends (c.a. 15/20 gram per dag) en het verblijfje is gevuld met Joris No Smell Cotton N Cotton. Als nestmateriaal gebruik ik Hennep Nestmateriaal en of wc papier. Als snackje krijgen ze gedroogde meelwormen, eivoer en trosgierst. Tegen de tijd dat de kleintjes het nestje mogen verlaten, drinken ze zelfstandig uit een Ferplast Sippy Drinkflesje.

Kleur Geslacht Nieuwe eigenaar Afspraak
1PearlMannetjeMascha N.
2PearlMannetje Evelin B.
3WildkleurVrouwtje Sanne vd W.
4WildkleurVrouwtjeAnnemiek en Bo
5WildkleurVrouwtje Dai
6WildkleurVrouwtjeBianca B.
7WildkleurMannetjeJuf Linda

DWERGHAMSTER STARTERSPAKKETJE

Ik heb speciaal voor de nieuwe baasjes een starterspakketje samengesteld. Dit zijn de producten die ik zelf ook gebruik voor de hamstertjes.

Bodembedekking -> Joris No Smell Cotton N Cotton <- Hier kun je met 1 hamstertje wel 3 maanden mee voorruit voordat je het verblijf weer moet verschonen.
Nestmateriaal -> Hennep <- Je kunt natuurlijk ook wc papier gebruiken, maar hennep nestmateriaal blijft langer goed en kan een aantal verschoonbeurten mee gaan. De dieren kunnen het in een nestje vormen en het blijft zijn vorm behouden.
Drinkfles -> Ferplast Sippy Drinkfles <- Ik gebruik deze drinkflesjes voor de hamstertjes. Ze zijn veelzijdig want je kunt ze zowel in een glazen bak als in een traliekooi gebruiken.
Derghamstervoer -> Witte Molen Mini Hamster & Friends <- Alle hamstertjes krijgen dit voer. Je hamstertje zal het goed eten om ie het al gewend is.
Snackjes -> Gedroogde meelwormen <- Dwerghamsters zijn dol op gedroogde meelwormen. Het geven van lekkers is een ideale manier om de dieren aan je te laten wennen.

DWERGHAMSTER TERRARIUM

hamster terrarium

4 gedachten over “K7 Dwerghamster Nestje 09-01-2019

 • 10 januari 2019 om 11:47
  Permalink

  ik denk dat ze 14 februari het nest mogen verlaten, en niet 14 januari 🙈

  Beantwoorden
 • 10 januari 2019 om 17:33
  Permalink

  Super leuk ik sta er bij😃 moet ik u een mailtje sturen voor een afspraak? Zo ja naar welk mail adres? Ik kan niet wachten😊 groetjes Sanne❤️

  Beantwoorden
 • 18 januari 2019 om 19:59
  Permalink

  In welke omgeving woont u met de hamstertjes die u fokt? Om te kijken of het niet te ver rijden is om een kleintje op te kunnen halen voor als het nieuwe verblijf er is en er genoeg ruimte is voor een hamstertje.

  Beantwoorden

Geef een reactie