J7 Dwerghamster Nestje 19-12-2018

Gereserveerd: 7 van 7

De kleintjes zijn op 19-12-2018 geboren en mogen vanaf 14 januari het nestje verlaten.

De hamstertjes krijgen Witte Molen Mini Hamster & Friends (c.a. 15/20 gram per dag) en het verblijfje is gevuld met Corbo. Als nestmateriaal gebruik ik Hennep Nestmateriaal en of wc papier. Als snackje krijgen ze gedroogde meelwormen, eivoer en trosgierst. Tegen de tijd dat de kleintjes het nestje mogen verlaten, drinken ze zelfstandig uit een Ferplast Sippy Drinkflesje.


Kleur
Geslacht
Nieuwe eigenaarAfspraak
1WildkleurVrouwtje Anke
2 Pearl Wildkleur VrouwtjeRianne
3Pearl WildkleurVrouwtje Femke B.
4WildkleurMannetje Mala
5Pearl WildkleurVrouwtje Karina H.
6 Pearl Wildkleur Mannetje Laura O.

DWERGHAMSTER STARTERSPAKKETJE

Ik heb speciaal voor de nieuwe baasjes een starterspakketje samengesteld. Dit zijn de producten die ik zelf ook gebruik voor de hamstertjes.

Bodembedekking -> Joris No Smell Cotton N Cotton <- Hier kun je met 1 hamstertje wel 3 maanden mee voorruit voordat je het verblijf weer moet verschonen.
Nestmateriaal -> Hennep <- Je kunt natuurlijk ook wc papier gebruiken, maar hennep nestmateriaal blijft langer goed en kan een aantal verschoonbeurten mee gaan. De dieren kunnen het in een nestje vormen en het blijft zijn vorm behouden.
Drinkfles -> Ferplast Sippy Drinkfles <- Ik gebruik deze drinkflesjes voor de hamstertjes. Ze zijn veelzijdig want je kunt ze zowel in een glazen bak als in een traliekooi gebruiken.
Derghamstervoer -> Witte Molen Mini Hamster & Friends <- Alle hamstertjes krijgen dit voer. Je hamstertje zal het goed eten om ie het al gewend is.
Snackjes -> Gedroogde meelwormen <- Dwerghamsters zijn dol op gedroogde meelwormen. Het geven van lekkers is een ideale manier om de dieren aan je te laten wennen.

DWERGHAMSTER TERRARIUM

hamster terrariumcontact op of plaats je reactie eenvoudig hieronder

9 gedachten over “J7 Dwerghamster Nestje 19-12-2018

Geef een reactie