I7 Dwerghamster Nestje 05-11-2018

Gereserveerd: 6 van 6

De kleintjes zijn op 05-11-2018 geboren en mogen vanaf 10 december het nestje verlaten.

De hamstertjes krijgen Witte Molen Mini Hamster & Friends (c.a. 15/20 gram per dag) en het verblijfje is gevuld met Corbo. Als nestmateriaal gebruik ik Hennep Nestmateriaal en of wc papier. Als snackje krijgen ze gedroogde meelwormen, eivoer en trosgierst. Tegen de tijd dat de kleintjes het nestje mogen verlaten, drinken ze zelfstandig uit een Ferplast Sippy Drinkflesje.

Heb je nog vragen of zou je een hamstertje willen reserveren neem dan gerust contact op of plaats je reactie eenvoudig hieronder 😉

Kleur
Geslacht
Nieuwe eigenaar
Afspraak
1 Wildkleur Mannetje Marika
2 Wildkleur Mannetje Marielle N.
3 Pearl Vrouwtje Anouk
4 Pearl Mannetje Kiara
5 Pearl Mannetje Jeanine
6 Pearl Mannetje Ruby

DWERGHAMSTER STARTERSPAKKETJE

Ik heb speciaal voor de nieuwe baasjes een starterspakketje samengesteld. Dit zijn de producten die ik zelf ook gebruik voor de hamstertjes.

Bodembedekking -> Cotton Comfort <- Hier kun je met 1 hamstertje wel 3 maanden mee voorruit voordat je het verblijf weer moet verschonen.
Nestmateriaal -> Hennep <- Je kunt natuurlijk ook wc papier gebruiken, maar hennep nestmateriaal blijft langer goed en kan een aantal verschoonbeurten mee gaan. De dieren kunnen het in een nestje vormen en het blijft zijn vorm behouden.
Drinkfles -> Ferplast Sippy Drinkfles <- Ik gebruik deze drinkflesjes voor de hamstertjes. Ze zijn veelzijdig want je kunt ze zowel in een glazen bak als in een traliekooi gebruiken.
Derghamstervoer -> Witte Molen Mini Hamster & Friends <- Alle hamstertjes krijgen dit voer. Je hamstertje zal het goed eten om ie het al gewend is.
Snackjes -> Gedroogde meelwormen <- Dwerghamsters zijn dol op gedroogde meelwormen. Het geven van lekkers is een ideale manier om de dieren aan je te laten wennen.


hamster terrarium

DWERGHAMSTER TERRARIUM

Ben je op zoek naar een verblijf voor je dwerghamster? Daar help ik je graag mee! We verkopen zelf verschillende (knaagdier) Terrariums vanaf €39,95.

Mail gerust voor meer informatie of advies!


12 gedachten over “I7 Dwerghamster Nestje 05-11-2018

 • 7 november 2018 om 09:18
  Permalink

  Het I7 Nestje is twee dagen geleden geboren. Ik had al wat piepjes gehoord, maar kon de kleintjes niet ontdekken. Vandaag heb ik ze dan echt gezien 😀 Ik weet nog niet hoeveel het er zijn. Ik heb er in ieder geval twee gezien, dus we moeten nog even geduld hebben 😀

  Beantwoorden
 • 7 november 2018 om 09:36
  Permalink

  Ik hoop dat ik aan de beurt ben voor een hamstertje uit het I7 nestje

  Groetjes Anouk

  Beantwoorden
 • 16 november 2018 om 12:29
  Permalink

  Hoi Marika, verwacht je binnenkort nog meer nestjes?

  Beantwoorden
  • 17 november 2018 om 19:55
   Permalink

   Ja ik verwacht binnenkort weer nestjes. Gisteren heb ik ook weer een succesvolle dekking gezien dus als het goed is hoeven we niet lang meer te wachten 😉

   Beantwoorden
 • 17 november 2018 om 19:54
  Permalink

  Gisteren heb ik heerlijk met de kleintjes geknuffeld. Ze zijn zo mooi! Prachtige pareltjes en wildkleurtjes. De donkere foto’s die je ziet zijn gemaakt in mijn harige bodywarmer…. nou dat was natuurlijk heerlijk en de kleintjes vielen zo in slaap 😀

  Beantwoorden

Geef een reactie