H7 Dwerghamster Nestje 22-10-2018

KLEUR
GESLACHTBAASJE
AFSPRAAK
1Merle Blauw WildkleurVrouwtjeMarika
2MandarijnMannetjeIsa
3Merle WildkleurMannetjeMarielle
4Merle WildkleurVrouwtjeLuna

Gereserveerd: 4 van 4

De kleintjes zijn op 22-10-2018 geboren en mogen vanaf 21 november het nestje verlaten.

De hamstertjes krijgen Witte Molen Mini Hamster & Friends (c.a. 15/20 gram per dag) en het verblijfje is gevuld met Corbo. Als nestmateriaal gebruik ik Hennep Nestmateriaal en of wc papier. Als snackje krijgen ze gedroogde meelwormen, eivoer en trosgierst. Tegen de tijd dat de kleintjes het nestje mogen verlaten, drinken ze zelfstandig uit een Ferplast Sippy Drinkflesje.

Heb je nog vragen of zou je een hamstertje willen reserveren neem dan gerust contact op of plaats je reactie eenvoudig hieronder 😉


DWERGHAMSTER STARTERSPAKKETJE

Ik heb speciaal voor de nieuwe baasjes een starterspakketje samengesteld. Dit zijn de producten die ik zelf ook gebruik voor de hamstertjes.

Bodembedekking -> Cotton Comfort <- Hier kun je met 1 hamstertje wel 3 maanden mee voorruit voordat je het verblijf weer moet verschonen.
Nestmateriaal -> Hennep <- Je kunt natuurlijk ook wc papier gebruiken, maar hennep nestmateriaal blijft langer goed en kan een aantal verschoonbeurten mee gaan. De dieren kunnen het in een nestje vormen en het blijft zijn vorm behouden.
Drinkfles -> Ferplast Sippy Drinkfles <- Ik gebruik deze drinkflesjes voor de hamstertjes. Ze zijn veelzijdig want je kunt ze zowel in een glazen bak als in een traliekooi gebruiken.
Derghamstervoer -> Witte Molen Mini Hamster & Friends <- Alle hamstertjes krijgen dit voer. Je hamstertje zal het goed eten om ie het al gewend is.
Snackjes -> Gedroogde meelwormen <- Dwerghamsters zijn dol op gedroogde meelwormen. Het geven van lekkers is een ideale manier om de dieren aan je te laten wennen.


hamster terrarium

DWERGHAMSTER TERRARIUM

terrarium hamster knaagdierBen je op zoek naar een verblijf voor je dwerghamster? Daar help ik je graag mee! We verkopen zelf verschillende (knaagdier) Terrariums vanaf €39,95.

Mail gerust voor meer informatie of advies!


26 gedachten over “H7 Dwerghamster Nestje 22-10-2018

 • 22 oktober 2018 om 17:40
  Permalink

  Wij willen heeeel graag een hamstertje uit het H7 nestje.
  Groetjes,
  Lianne en Sylvester

  Beantwoorden
 • 22 oktober 2018 om 17:48
  Permalink

  Hallo Maria,

  Ik sta al op de wachtlijst en ik zou graag een hamster uit dit nestje willen kopen.

  Groetjes,

  Isa

  Beantwoorden
 • 22 oktober 2018 om 17:49
  Permalink

  Beste Marika,

  Ik sta al een tijdje op de wachtlijst, maar weet nog niet of ik aan de beurt ben. Als dat wel zo is zou ik graag een kleintje uit dit nestje willen.

  Groetjes Luna

  Beantwoorden
 • 22 oktober 2018 om 17:50
  Permalink

  Ben echt heel benieuwd naar de kleintjes. Als de kleurtjes nou toevallig manderijn of Wildkleur zijn hou ik me zeker aanbevolen. Echter denk ik dat ik nog even moet wachten aangezien ik nog achteraan op de wachtlijst sta

  Beantwoorden
 • 22 oktober 2018 om 18:48
  Permalink

  Beste Marika,

  Ik sta al op de wachtlijst en ik zou graag een hamstertje uit het H7 nestje willen (een vrouwtje als het kan) de kleur maakt niet uit (alleen geen blauwwild kleur)

  Groetjes Anouk

  Beantwoorden
 • 22 oktober 2018 om 20:36
  Permalink

  Wij slaan nog een ronde over. 🙂 Jessica en Owen

  Beantwoorden
 • 22 oktober 2018 om 20:53
  Permalink

  Nog heel even geduld hebben voor de mensen die op de wachtlijst staan. Zodra ik weet hoeveel hamstertjes er zijn kan ik de lijst gaan vullen 😉 Nog even spannend! 😀

  Beantwoorden
 • 22 oktober 2018 om 23:25
  Permalink

  Hoi, mag ik ook op de wachtlijst voor een hamstertje? Groetjes Daphne

  Beantwoorden
 • 23 oktober 2018 om 13:11
  Permalink

  Hoi Marika, graag zou ik een hamstertje willen reserveren!
  (blauwe wildkeur, vrouwtje of mannetje)
  Groetjes, Kiara

  Beantwoorden
 • 24 oktober 2018 om 17:12
  Permalink

  Hoi Marika, onze dochter zou ook graag een hamstertje willen reserveren. Een blauwe wildkleur vrouwtje. Ik denk dat ze uit dit nestje allemaal al zijn verzegd. Ik weet niet wanneer er weer een nieuw nestjes komen. Graag zou ik daar meer over willen weten.

  Groetjes Hilleen Prins

  Beantwoorden
 • 27 oktober 2018 om 16:03
  Permalink

  Hoi Marika, ik heb al 3 keer gereageerd op een nestje via contact en via mail, maar weet niet of ik nou wel of niet op de wachtlijst sta. Wij willen echte heel graag een hamstertje die uit een goed nest komt en we hebben door jou filmpjes en website een goed gevoel gekregen. Het zou alleen fijn zijn om te weten waar (en of) we ergens op de wachtlijst staan…

  Groetjes,
  Lianne en Sylvester

  Beantwoorden
 • 28 oktober 2018 om 13:00
  Permalink

  Sorry, ik heb dit bericht verstuurd vanaf mijn telefoon waar de autocorrectie op aanstaat. Met reserveringlijst bedoel ik de lijst met de personen die een hamster krijgen uit het H7 nestje.

  Beantwoorden
  • 29 oktober 2018 om 19:51
   Permalink

   haha wat fijn om te lezen dat ik niet de enige die ruzie heeft met de autocorrectie 😀 De hamstertjes kunnen van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 – 15:00 uur opgehaald worden op zaterdag. Voor een afspraak kun je mij het beste een mailtje sturen 😉

   Beantwoorden
 • 2 november 2018 om 15:24
  Permalink

  Hi Marika, je mag mij van de wachtlijst afhalen hoor. Ik had het al even via een mailtje gezegd, maar ik zie dat ik er nog op sta!

  Beantwoorden
 • 18 november 2018 om 11:17
  Permalink

  Hey Marika,

  Komen er nog nieuwe foto’s of een nieuw filmpje van het H7 nestje?

  Ik ben namelijk echt super benieuwd hoe ze er nu uit zien!

  Beantwoorden

Geef een reactie