G7 Dwerghamster Nestje 03-10-2018

Gereserveerd: 3 van 3

De kleintjes zijn op 03-10-2018 en mogen vanaf 5 november het nestje verlaten.

De hamstertjes krijgen Witte Molen Mini Hamster & Friends (c.a. 15/20 gram per dag) en het verblijfje is gevuld met Corbo. Als nestmateriaal gebruik ik Hennep Nestmateriaal en of wc papier. Als snackje krijgen ze gedroogde meelwormen, eivoer en trosgierst. Tegen de tijd dat de kleintjes het nestje mogen verlaten, drinken ze zelfstandig uit een Ferplast Sippy Drinkflesje.

Heb je nog vragen of zou je een hamstertje willen reserveren neem dan gerust contact op of plaats je reactie eenvoudig hieronder ๐Ÿ˜‰

Kleur
Geslacht
Nieuwe eigenaar
Afspraak
1 Wildkleur Vrouwtje Inge โœ“
2 Camel Mannetje Legien & Kian โœ“
3 Mandarijn Vrouwtje Linda โœ“

DWERGHAMSTER STARTERSPAKKETJE

Ik heb speciaal voor de nieuwe baasjes een starterspakketje samengesteld. Dit zijn de producten die ik zelf ook gebruik voor de hamstertjes.

Bodembedekking -> Cotton Comfort <- Hier kun je met 1 hamstertje wel 3 maanden mee voorruit voordat je het verblijf weer moet verschonen.
Nestmateriaal -> Hennep <- Je kunt natuurlijk ook wc papier gebruiken, maar hennep nestmateriaal blijft langer goed en kan een aantal verschoonbeurten mee gaan. De dieren kunnen het in een nestje vormen en het blijft zijn vorm behouden.
Drinkfles -> Ferplast Sippy Drinkfles <- Ik gebruik deze drinkflesjes voor de hamstertjes. Ze zijn veelzijdig want je kunt ze zowel in een glazen bak als in een traliekooi gebruiken.
Derghamstervoer -> Witte Molen Mini Hamster & Friends <- Alle hamstertjes krijgen dit voer. Je hamstertje zal het goed eten om ie het al gewend is.
Snackjes -> Gedroogde meelwormen <- Dwerghamsters zijn dol op gedroogde meelwormen. Het geven van lekkers is een ideale manier om de dieren aan je te laten wennen.


hamster terrarium

DWERGHAMSTER TERRARIUM

terrarium hamster knaagdierBen je op zoek naar een verblijf voor je dwerghamster? Daar help ik je graag mee! We verkopen zelf verschillende (knaagdier) Terrariums vanaf โ‚ฌ39,95.

Mail gerust voor meer informatie of advies!


47 gedachten over “G7 Dwerghamster Nestje 03-10-2018

 • Hoi. Wij staan al op de wachtlijst voor een mannetje, en zouden graag een kleintje willen reserveren van het G-nestje.

  Gr. Linda

  Beantwoorden
 • Hallo Marika,

  Ik ben Isa en ik zou heel graag een hamster willen, het liefst een vrouwtje. Ik hoor graag over welke kleur het gaat worden, ik heb namelijk een voorkeur voor manderijn. Maar in principe maakt het me natuurlijk niets uit. Ik ben heel erg benieuwd naar je antwoord.

  Alvast bedankt! Groetjes Isa.

  Beantwoorden
 • Hallo Marika, we staan op de wachtlijst, geen idee of we al aan de beurt zijn, maar we zouden het geweldig vinden een kleintje te krijgen, groet marielle nieuwenhuis

  Beantwoorden
  • Het kleintje uit het H7 Nestje kan opgehaald worden. Als ik binnen 24 uur geen reactie ontvang dan schuift de kleine door ๐Ÿ˜‰

   Beantwoorden
 • Beste Marika,

  Ik heb al eerder een hamstertje bij je gekocht en ik zou graag een nieuwe willen kopen. Isa heeft je ook al een bericht gestuurd en we zouden graag allebei een een hamster willen kopen uit hetzelfde nestje.
  mijn voorkeur gaat naar een vrouwtje, en het liefste een manderijn kleurtje.

  Heel erg bedankt! Groetjes Luna

  Beantwoorden
 • Hallo marika,
  Ik zou graag een hamstertje willen, het liefst een vrouwtje. De kleur maakt niet zoveel uit (het liefste geen blauw wildkleurtje)
  Groetjes Anouk

  Beantwoorden
 • Ik sta nog maar net op de wachtlijst, dus ik verwacht niet dat ik al aan de buurt ben. Zo wel, dan hoor ik het graag!

  Ps. Dat filmpje is zo schattig! Papa of mama aan de sleep met de kleintjes <3

  Beantwoorden
  • Goed dat je reageert hoor dan weet ik dat de reservering nog actueel is ๐Ÿ˜‰ Ik wacht even totdat ik de eerste mensen op de lijst heb gesproken en dan plaats ik alle namen bij het nestje ๐Ÿ˜‰

   Beantwoorden
 • Dag Marika,

  Wat leuk, weer een nestje! Kian en ik staan op de wachtlijst met een kleine voorkeur voor blauw wildkleur, indien aanwezig. Indien niet aanwezig is elke andere kleur uit dit nestje welkom <3.
  Ik ben een maand op vakantie aan de andere kant van de wereld. Kun je mijn man Stijn op de hoogte houden? Dank!!
  Groetjes, Legien.

  Beantwoorden
  • Ja natuurlijk! Dank je wel voor je reactie! Ik zet jullie erbij. Deze reactie blijft verborgen op de website omdat er een email adres in staat (ivm privacy), mocht je je afvragen waarom je je reactie niet terug ziet ๐Ÿ˜‰

   Beantwoorden
 • Hoi Marika,

  Ik zou ook graag een hamster van dit nestje reserveren.

  Groeten Jeanine

  Beantwoorden
 • Hallo Marika, heb je ook een mail gestuurd. Maar zie nu dat we ook zo kunnen reageren. Graag zou ik voor mijn dochter Wende een hamster willen reserveren van het nest van 3-10. Met vriendelijke groet, Judith

  Beantwoorden
 • Ik neem aan dat ik te laat ben voor een plekje voor dit nestje, maar kan je mij op de reserveringslijst zetten? ^^

  Beantwoorden
 • Hey Marika,

  Ik heb een vraag voor je?

  Van welk koppel komt dit nestje? Ik heb namelijk bij koppels gekeken, maar daar kan ik alleen zien welke vrouwtjes en mannetjes er apart van elkaar zijn. Ik heb ook ergens gelezen dat de koppels de rest van hun leven bij elkaar blijven, als dat goed gaat tenminste.

  Groetjes,

  Isa

  Beantwoorden
 • Hallo Marika,

  Ik had hier ook al een mailtje over gedaan, maar ik doe het toch even zo.

  Kunt u mij op de reserveringslijst zetten voor een wildkleurtje? Mijn voorkeur gaat uit naar een mannetje, maar als die er op dat moment niet zijn is het niet erg als het een vrouwtje wordt.

  Groetjes,

  Marije

  Beantwoorden
 • Er komen goeie piepjes uit het nestje. De kleintjes maken zich echt goed hoorbaar. Zodra het een beetje mogelijk is zal ik een foto maken en de kleintjes tellen ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 • Hoi Marika, ik heb je ook een mail gestuurd. Ik hoop dat we dit keer bij de reserveringen komen (nestje G7). Kleur en geslacht maakt niet uit. We laten ons verrassen ๐Ÿ˜Š

  Groetjes,
  Lianne en Sylvester

  Beantwoorden
 • Ik heb vandaag drie kleintjes ontdekt, 1 wildkleur en 2 mandarijntjes. Ik heb de volgorde van de reserveringslijst aangehouden. Ik kan niet voldoend aan de kleurvoorkeuren. Mocht je toch liever op een andere kleur willen wachten dan hoor ik het graag ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
  • Voorkeur mandarijntje, anders een wildkleurtje of…of…gewoon een hamstertje ๐Ÿ˜‰

   Beantwoorden
 • Leuk! Ben benieuwd of je er nog meer telt.. Spannend hoor!

  Beantwoorden
 • Hi! Ik dacht dat er vier waren. Vergis ik me of is er iets verdrietige gebeurd met hamsje nr 4?

  Beantwoorden
 • Ik heb er inderdaad ook 4 geteld op het filmpje, maar kan zijn dat ik het fout heb. Ik hoor graag wanneer er een nieuw nestje komt, in de q&a dacht ik namelijk te zien dat je zelf ook een nieuw nestje verwacht!

  Beantwoorden
 • Ik vraag mij af. Word je reserveringsplek automatisch doorgeschoven naar het volgende nestje? ^^

  Beantwoorden
 • Hoi Marika,

  Ik snap iets niet: begin deze maand stond ik nog op plaats # 3 van de reserveringslijst en nu zie ik mijn naam helemaal niet meerโ€ฆ Misschien is er in de lijst hierboven een type-fout gemaakt en sta ik nog steeds op plaats # 3?
  Eerder heb ik een voorkeur aangegeven voor een blauwe wildkeur (vrouwtje of mannetje).

  Alvast bedankt.
  Liefs, Kiara

  Beantwoorden
 • Volgens mij sta je op plek 11 Kiara.

  Beantwoorden
 • Hoi,

  Ik kan niet zo goed vinden hoe ik een plekje op de wachtlijst kan bemachtigen, maar ik zou heel graag een blauw wildkleur mannetje willen.

  Groetjes,
  Romy

  Beantwoorden

Geef een reactie