F7 Dwerghamster Nestje 31-08-2018

Gereserveerd: 4 van 4

De kleintjes zijn op 31-08-2018 en mogen vanaf 5 oktober het nestje verlaten.

De hamstertjes krijgen Witte Molen Mini Hamster & Friends (c.a. 15/20 gram per dag) en het verblijfje is gevuld met Corbo. Als nestmateriaal gebruik ik Hennep Nestmateriaal en of wc papier. Als snackje krijgen ze gedroogde meelwormen, eivoer en trosgierst. Tegen de tijd dat de kleintjes het nestje mogen verlaten, drinken ze zelfstandig uit een Ferplast Sippy Drinkflesje.

Heb je nog vragen of zou je een hamstertje willen reserveren neem dan gerust contact op of plaats je reactie eenvoudig hieronder πŸ˜‰

Kleur
Geslacht
Nieuwe eigenaar
Afspraak
1 Mandarijn Vrouwtje Ilja βœ“
2 Mandarijn Vrouwtje Mirjam βœ“
3 Mandarijn Vrouwtje LIdewijde en Giliam ?
4 Mandarijn Vrouwtje Tony βœ“

DWERGHAMSTER STARTERSPAKKETJE

Ik heb speciaal voor de nieuwe baasjes een starterspakketje samengesteld. Dit zijn de producten die ik zelf ook gebruik voor de hamstertjes.

Bodembedekking -> Cotton Comfort <- Hier kun je met 1 hamstertje wel 3 maanden mee voorruit voordat je het verblijf weer moet verschonen.
Nestmateriaal -> Hennep <- Je kunt natuurlijk ook wc papier gebruiken, maar hennep nestmateriaal blijft langer goed en kan een aantal verschoonbeurten mee gaan. De dieren kunnen het in een nestje vormen en het blijft zijn vorm behouden.
Drinkfles -> Ferplast Sippy Drinkfles <- Ik gebruik deze drinkflesjes voor de hamstertjes. Ze zijn veelzijdig want je kunt ze zowel in een glazen bak als in een traliekooi gebruiken.
Derghamstervoer -> Witte Molen Mini Hamster & Friends <- Alle hamstertjes krijgen dit voer. Je hamstertje zal het goed eten om ie het al gewend is.
Snackjes -> Gedroogde meelwormen <- Dwerghamsters zijn dol op gedroogde meelwormen. Het geven van lekkers is een ideale manier om de dieren aan je te laten wennen.


hamster terrarium

DWERGHAMSTER TERRARIUM

terrarium hamster knaagdierBen je op zoek naar een verblijf voor je dwerghamster? Daar help ik je graag mee! We verkopen zelf verschillende (knaagdier) Terrariums vanaf €39,95.

Mail gerust voor meer informatie of advies!


Ze zijn zo grappig! :p

49 gedachten over “F7 Dwerghamster Nestje 31-08-2018

 • Hallo Marika,

  Hopelijk nu wel op tijd!

  Ik zou graag een hamsterje willen reserveren uit dit nestje(F7)!
  Mijn voorkeur gaat uit naar een mannetje kleur pearl of merle. Mocht er geen mannetje zijn dan is een vrouwtje ook prima.

  Vriendelijke groeten,

  Tony

  Beantwoorden
   • Ah, dat is jammer. Een andere kleur zou ik niet erg vinden hoor.
    Enig idee welke kleuren wel beschikbaar zijn?

    Vriendelijke groeten,

    Tony

    Beantwoorden
 • Hoi Marika, zoals al aangegeven zouden wij ook graag een hamstertje uit dit nestje willen hebben. Bij voorkeur een vrouwtje, anders is een mannetje ook goed. Kleur bij voorkeur camel, beige of pearl maar ook hier geldt: als dat er niet is, is een andere kleur ook niet erg.

  Beantwoorden
   • Hier twee meisjes heel gelukkig! En mamma dus ook! We kunnen niet wachten. We willen dan ook wel graag een startpakket tzt.
    Groetjes Mirjam.

    Beantwoorden
    • haha wat leuk om te horen! Ik zal binnenkort als de kleintjes wat toegankelijker zijn foto’s maken πŸ™‚

     Beantwoorden
     • Dat vinden ze vast helemaal super! We wachten af.

 • Hi Marika, leuk dat er een nieuw nestje is! Zoals eerder ook per email aangegeven zou ik heel graag een hamstertje voor de verjaardag van mijn zoon Kian reserveren. Indien aanwezig een wildkleur. En anders een ander leuk lieverdje uit dit nest. Ik kijk uit naar de updates!

  Beantwoorden
  • Blauw wildkleur bedoelde ik πŸ˜‰

   Beantwoorden
 • Heel erg bedankt voor de reserveringen. Ik heb nog een aantal mensen op de wachtlijst staan. Zodra de jongen geteld zijn zal ik de namen erbij gaan zetten πŸ˜‰

  Beantwoorden
  • Hoi Marika. Weet jij of je binnenkort weer gezinsuitbreiding krijgt? Speedy is overleden, en we willen toch wel graag weer een nieuw vriendje.

   Beantwoorden
 • Hoi hoi,
  Ik had al een email gestuurd. Maar mijn zoon en ik zouden heel graag een hamstertje uit dit nestje verwelkomen bij ons thuis.
  We hopen dat dat lukt .
  LIdewijde en Giliam Blaauw

  Beantwoorden
 • Onze zoon is voor zijn verblijf op zoek naar een Russische dwerghamster.
  Het liefst een vrouwtje.
  Hebben je een jonge dame voor hem?

  Beantwoorden
 • Ik heb de kleintjes gisteren nog gezien,dus ze zijn er nog wel, maar nog niet kunnen tellen. Ik ga ze vandaag proberen te tellen πŸ˜‰ Zodra ik weet hoeveel jongen er zijn zal ik de reserveringslijst vullen πŸ˜‰

  Beantwoorden
 • Hoi Marika,

  Wij zijn op zoek naar een russische dwerghamster. Liefst een vrouwtje in wildkleur.
  Het hok hebben de kinderen gisteren al helemaal ingericht, het enige wat nog ontbreekt is de hamster zelf πŸ˜‰

  mvg,
  Dennis

  Beantwoorden
 • Hallo Marika,
  Ik ben op zoek naar een lieve Russische dwerghamster – het liefs met een blauwe wildkleur. Ik heb je al een email gestuurd, maar bij deze nog een extra berichtje! Het zou mijn eerste hamstertje zijn en het lijkt me super leuk! Een meisje zou leuk zijn, maar een jongentje is natuurlijk ook welkom.
  Groetjes van Kiara

  Beantwoorden
  • Hoi Kiara!
   Ik heb op dit moment geen blauw wildkleurtjes helaas. Ik kan je wel op de reserveringslijst zetten voor een Blauw wildkleurtje πŸ˜‰

   Beantwoorden
   • Vraagje: hoe lang denk je dat het ongeveer zal duren voordat ik er eentje van de Blauwe wildkleur zouden krijgen?

    Beantwoorden
    • Ik heb je op de reserveringslijst gezet. Ik durf het niet te zeggen. Het ligt eraan wanneer de hamstertjes weer een nieuw nestje krijgen en welke kleuren erbij zitten πŸ™‚

     Beantwoorden
     • Hoi Marieke,
      Momenteel staan wij op plaats #3 van de reserveringslijst voor een blauwe wildkleur (vrouwtje of mannetje). Wij vroegen ons af hoe we geinformeerd worden als het zover is? Wij kijken al heeeeel erg uit naar ons toekomstige hamstertje!

    • Helemaal onderaan de website kun je, je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zodra er een nestje geboren wordt ontvang je als eerste een berichtje met het goede nieuws! πŸ˜€

     Beantwoorden
 • Oh wat leuk! Een nieuw nestje <3 Ben benieuwd of wij al aan de beurt zijn πŸ™‚

  Beantwoorden
 • Hi Marika,

  helaas zie ik Kian of mijn naam niet in het lijstje staan, maar ook geen reactie van jou op mijn berichten hierboven van 2 september. Zoals aangegeven is een kleintje met een andere kleur zeker ook welkom. Ik zie ook geen reactie staan dat we op op een wacht-/ of reserveringslijst staan. Ee zouden nog steeds graag een Russisch dwerghamstertje van jou kopen. Kun je aangeven of Kian wel ergens op een lijstje staat bij jou? Hij zou zo blij worden van een nieuw kleintje voor zijn verjaardag…. Groetjes, Legien.

  Beantwoorden
 • Hoi Marika,

  Fijn dat alle hamsters een eigenaar hebben gekregen.
  Wij gaan op zoek naar een ander nestje.

  grt,
  Dennis

  Beantwoorden
 • Hoi. Ik had ook al een mail gestuurd, maar nu ook nog even via deze weg.. Wij zouden graag een mannetje willen. Kleur vinden we niet heel belangrijk.

  Beantwoorden
  • Hallo Linda,
   Alle kleintjes uit het F7 Nestje zijn helaas al gereserveerd, maar ik heb jullie op de reserveringslijst gezet. Als je je (hieronder) abonneert op de nieuwsbrief dan krijg je automatisch een berichtje zodra er een nieuw nestje geboren is πŸ˜‰

   Beantwoorden
 • Geregeld! Hopen dat je snel weer baby nieuws hebt. Groetjes!

  Beantwoorden
 • Oh wat een leuke foto’s <3 we zijn helemaal verliefd! Ben benieuwd of je een jongen of een meisje voor Yael hebt en welke foto dat is πŸ™‚

  Beantwoorden
 • Hartstikke leuke foto’s!

  Ik zal nog even een e-mail sturen om een afspraak te maken.

  Vriendelijke groeten,

  Tony

  Beantwoorden
 • Wij willen ook heel graag een hamster. Ik had voor het F7 nestje een mail gestuurd, maar niks gehoord (misschien is er iets mis gegaan). Krijg je binnenkort een nieuw nestje? En zo ja kan ik daar al voor reserveren? Kleur en geslacht maakt eigenlijk niet uit.

  Groetjes,
  Lianne en Sylvester

  Beantwoorden
 • Hoi hoi

  Enig idee of je binnenkort weer een netje hebt? We denken er over na om een hamster te nemen.

  Groetjes Chantal

  Beantwoorden
  • Hallo Chantal
   Geen planning, de hamstertjes krijgen in hun eigen tempo de nestjes, dus het ligt helemaal bij de hamstertjes πŸ˜€

   Beantwoorden
 • Hoi
  Ik zou ontzettend graag een dwerghamster van u willen kopen!
  Mijn vraag was daarom ook wanneer u een nieuw nestje verwacht om er dit keer op tijd bij te kunnen zijn!
  M.v.g.
  Nina de Jong.

  Beantwoorden
  • Hallo Nina
   Ik zou het echt niet weten. De hamstertjes wonen hier samen en ze bepalen helemaal zelf wanneer ze kleintjes krijgen. Ik heb laatst wel een dekking gezien dus er zou binnenkort weer iets moeten komen, maar wanneer weet ik echt niet πŸ˜€ Ik hou jullie via de site en facebook op de hoogte πŸ˜‰

   Beantwoorden
 • Hi!

  Zou je mij misschien op de wachtlijst erbij kunnen zetten?
  Ik zou heel graag een wildkleur hamstertje willen. Een blauwe of een wildkleur combi lijkt me het leukste. Maar een gewoon wildkleurtje is ook al fantastisch!

  Het liefste een meisje, maar ook dat is gewoon een voorkeur, het is geen noodzaak.

  Groeten, Saskia

  Beantwoorden
 • Hallo Marika,

  Ik zie dat er bij een naam nog een vraagteken staat. Is die hamster nog beschikbaar? Zo ja, dan zou ik die heel graag van je willen kopen. Ik wil namelijk precies een vrouwtje in de kleur mandarijn.

  Groetjes,

  Isa

  Beantwoorden

Geef een reactie