T7 Dwerghamster Nestje 22-05-2019

Gereserveerd: 3 van 5

Mandarijn x Blauw wildkleur

Het T7 Dwerghamster Nestje is geboren op 22-05-2019 en de dwerghamstertjes mogen vanaf 26-06-2019 het nestje verlaten en met hun nieuwe baasjes mee. Op deze pagina zal ik regelmatig een update plaatsen met nieuws, foto’s en video’s van de kleine dwerghamstertjes. Zo kun je meekijken hoe de kleintjes opgroeien en duurt het wachten minder lang.

Huisvesting en voeding van het T7 Dwerghamster

De hamstertjes krijgen Bunny Nature DwerghamsterDroom Expert en het verblijfje is gevuld met Top Fresh Micro (bodem), Joris No Smell Cotton N Cotton en Joris No Smell Exotic N Kokos. De topfresh micro ligt op de bodem en als tweede laag gebruik ik de Cotton N Cotton, daar bovenop heb ik nog een laag van Kokos Als nestmateriaal gebruik ik deze keer Mos. Als snackje krijgen ze gedroogde meelwormen, eivoer en trosgierst. Tegen de tijd dat de kleintjes het nestje mogen verlaten, drinken ze zelfstandig uit een Ferplast Sippy Drinkflesje.

Reserveringslijst van het T7 Dwerghamster Nestje

Heb je nog vragen of zou je een hamstertje willen reserveren neem dan gerust contact op of plaats je reactie eenvoudig onder dit bericht. Op de onderstaande lijst kun je zien of er nog dwerghamstertjes beschikbaar zijn. Als er “vrij” staat dan zijn er nog kleintjes beschikbaar die gereserveerd kunnen worden. Als overal een naam bij staat dan zijn alle jongen gereserveerd.

KleurGeslachtNieuwe eigenaarAfspraak
1CamelMannetje?
2Blauw wildkleurMannetjeW. Veen
3Blauw wildkleurVrouwtjeAnna W
4Blauw wildkleurVrouwtjeKarin
5CamelVrouwtje?

9 gedachten over “T7 Dwerghamster Nestje 22-05-2019

 • Hoi Marika,

  In de reacties van het vorige nestje hadden we het erover dat ik een dwerghamster zou kunnen reserveren uit dit nestje. Ik heb hierop ja geantwoord, maar zie hier bij de hamstertjes andere namen staan. Wat nu?

  Groetjes Karin

  Beantwoorden
  • Ik had je bij het O7 Nestje staan. De kleintjes mochten op 17 mei het nestje verlaten, maar ik heb nooit meer reactie gehad dus ik dacht dat het niet meer door ging 🙁

   Beantwoorden
   • Hallo,

    Ik denk dat hier een misverstand is. Haal je misschien twee mensen door elkaar? Wij hebben de 24e en de 25e contact gehad over het vorige nestje. Het lijkt me dan niet dat ik op de lijst voor vertrek van de 17e ben gezet. Maar goed, is nu niks meer aan te doen.
    Weet je of er binnenkort nog een nestje aankomt?

    Groetjes Karin

    Beantwoorden
 • Hoi, ik wil graag het hamstertje camel (mannetje) reserveren uit dit nestje als dat nog mogelijk is. Hoor het graag 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie