Nieuwe website voor de Russische Dwerghamster

Ik liep er al een hele tijd tegenaan.. maar het is zoveel werk…. dus heb ik het een hele poos uitgesteld. Tot ik enkele weken geleden iets moest opzoeken… geen computer bij de hand en via de telefoon kom ik het niet vinden, zoomen, klikken, stop terug oooh grrrr … ok ok het is tijd voor een update 😛

VERNIEUWDE WEBSITE

De vernieuwde website van de Russische Dwerghamster is geheel anders dan de vorige. Het menu is niet meer links, maar enkel nog boven. De nestjes hebben hun eigen pagina gekregen en blijven zichtbaar. De vorige nestjespagina werk steeds vernieuwd waarbij de oude nestjes werden verwijderd, dat is nu niet meer zo. Op deze manier kun je altijd het nestje bekijken waar jou hamstertje uit is gekomen.

Alles is iets meer gestructureerd en veel artikelen zijn of worden herschreven. Er komen ook nog nieuwe pagina’s bij en de blog blijft zoals deze nu is.

RESPONSIVE

Alles op deze wereld moet responive zijn omdat we bijna alles op onze telefoon doen. De website is nu dus ook responsive 😉 Op de telefoon zou de weergave dus perfect moeten zijn.

Ik zou zeggen neem een kijkje als je het nog niet gezien hebt en dan wens ik iedereen heel veel kijk en leesplezier!

nieuwe website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *