In de Boomstam

boomstamZo nu en dan probeer ik weer eens wat nieuws uit. Deze boomstam kwam ik per toeval tegen en vond m meteen erg mooi. Ik vind houten accessoires erg mooi, maar ook accessoires gemaakt van kunsthars. Kunsthars wordt ook wel polystreen of polysterhars genoemd. Het voelt heel hard aan en het heeft veel weg van een mix van kunststof en klei vind ik. Het is knaagvast en eenvoudig schoon te maken, dat zijn voor mij twee grote pluspunten 🙂

QUA AFMETING GESCHIKT VOOR

De afmetingen van een speeltje zijn erg belangrijk. Ik kijk altijd naar de openingen. Deze boomstam heeft mooie grote openingen. Met een diamter van 7 cm is deze ruim voldoende voor een dwerghamster. Een Syrische Hamster zou er ook nog wel doorheen kunnen kruipen, maar echt comfortabel is het niet. De boomstam is ook 14 cm wat voor een dwerghamster weer goed is, maar voor een Syrische hamster weer te klein. Dus echt iets voor dwergjes. De opening in het midden is ongeveer 5/6 cm en dat is ook ruim genoeg voor een volwassen dwerghamster. Ze moeten natuurlijk niet vast raken 😮

boomstam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *