Hamster verblijf verschonen

Uiteraard worden de verblijven hier regelmatig verschoond, dus vond ik het wel een leuk idee om filmpjes te maken van de verschoonbeurten. Dit is de eerste video uit de reeks “Hamster verblijf verschonen”. Ik doe m’n best om de verblijven zo creatief mogelijk voor de hamstertjes in te richten, maar ik moet wel rekening met een aantal dingen houden. Zo wonen de hamstertjes bij mij in koppeltjes. Dat is op zich geen probleem voor de inrichting, maar de inrichting moet wel rekening houden met een nestje. Zo moet ik uitkijken voor zware onderdelen of huisjes die op plateaus staan e.d.

Als ik zie dat een vrouwtje drachtig is dan plaats ik bijvoorbeeld al geen loopradje in het verblijf omdat dit gevaarlijk kan zijn voor de kleintjes. De moeder zou namelijk in het loopradje kunnen gaan rennen met een baby of de baby’s te lang alleen laten omdat ze wil rennen.

Ik zal regelmatig een video plaatsen van het verschonen van de verblijven. Ik probeer hierbij ook regelmatig wat nieuws uit zodat de dieren verrast worden en jullie wat te kijken hebben 🙂 Ik zou zeggen heel veel kijkplezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *