Ferbi Ferplast onderdelen

Ik ben groot Ferplast fan… voor de mensen die niet weten wat Ferplast is 🙂 Het is een Italiaans merk van dieren accessoires. Ferplast is wereldwijd ÊÊn van de beste fabrikanten met de meest hoogwaardige non-food artikelen. Als het gaat om knaagdier artikelen heeft Ferplast verschillende kooien, speelgoed en loopradje. Voor mijn hamstertjes heb ik onder andere aquariums van Ferplast, drinkflesjes, knaagstenen e.d. Ik ben fan.

Als het gaat om kooien… die zijn best prijzig, maar dat mag ook wel voor die kwaliteit. Je kunt ook een budgetkooi kopen. Deze is waarschijnlijk een stuk goedkoper, maar heeft vaak een kortere levensduur. Het ligt eraan wat de verwachtingen zijn en wat je belangrijk vindt 😉

ferbi ferplast onderdelenEr zijn sinds kort ook onderdelen verkrijgbaar van Ferplast. Dit is erg goed nieuws, want heel veel tweedehands Ferplast artikelen kunnen op die manier weer net nieuw gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan een Duna kooi met een gebarsten bovenkap. Normaal gesproken zou je zo’n kooi weg kunnen gooien of een nieuwe moeten kopen. Dat hoeft niet meer, want je kunt eenvoudig een nieuwe bovenkap bestellen.

Ferbi is de website waar je al je ferplsat onderdelen kunt bestellen. De onderdelen worden rechtstreeks bij de fabriek besteld en je bent ervan verzekerd dat je gloednieuwe Ferplast onderdelen ontvangt.

Ik vond de Sippy Flesjes ook altijd zo’n drama. Dat is een drinkflesje op zuignapjes. Het wil nog weleens gebeuren dat de hamsters het flesje op de een of andere manier eraf trekken en dan zijn de zuignapjes altijd de klos. Dan heb je dus een perfect flesje, maar je kunt deze niet ophangen omdat de zuignappen zijn gesloopt :p ooh wat heb ik veel nieuwe flesjes moeten kopen. Maar nu kunnen de zuignapjes gewoon nabesteld worden 😀 Dus tip www.ferbi.nl

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *