Cosy Pod gekocht

Ik ben dit grappige ding per toeval tegen gekomen. Ik kende de Snuggle Pods al wel, maar ik heb ze eigelijk nooit gebruikt. Toen er ook een Snuggle Pod versie van de Ice Pod kwam (volg je het nog 😛 ) toen wilde ik m wel graag uitproberen. De Cosy Pod is eigenlijk hetzelfde als de Ice Pod maar dan met een tegengestelde werking. De Ice Pod wordt koud en de Ice Pod juist warm. Ideaal voor in de zomer. Nu ben ik zelf ook wel een koukleur 😀

Beter zien dan lezen

In het bovenstaande filmpje laat ik jullie zien hoe je de Cosy Pod gebruikt. Je moet m in de magnetron doen zodat ie warm wordt. Ik kan je meteen vertellen… hij wordt echt warm! Pas dus op met het eruit halen uit de magnetron 😉 Ik heb de Cosy Pod ook zelf gebruikt… dat wil zeggen lekker op de bank op schoot. Heerlijk warm.

Je merkt wel dat het hoesje de warmte prettig verspreid en voorkomt dat het te heet wordt. Het hoesje moet er dus echt altijd omheen!

Cosy Pod voor je hamster?

Op zich is de Cosy Pod best groot. Voor ÊÊn hamster is het net als de Ice Pod wel redelijk groot, maar als je moet kiezen tussen iets of niets? Voor zieke/zwakke dieren of voor in een koude ruimte is de Cosy Pod ideaal! Ik zou m eerder voor grotere dieren zoals Konijnen, Ratten, Cavia’s gebruiken dan voor Hamsters 😉

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *