B7 Dwerghamster Nestje Fahrenheid x Marina

Gereserveerd: 1 van 1

Het nestje van Fahrenheid (Merle Wildkeur) x Marina (Mandarijn) is geboren op 24-04-2018. De kleintjes mogen vanaf 26-05-2018 het nestje verlaten.

De kleintjes blijven de eerste drie weken bij hun ouders in het nestje en verhuizen daarna naar een ander verblijf, waar ze nog 1 tot 2 weken gezellig met zโ€™n allen zullen wonen, totdat ze op een leeftijd vanaf ca. 5 weken, naar hun nieuwe baasje mogen verhuizen.

De hamstertjes krijgen Witte Molen Mini Hamster & Friends (c.a. 15/20 gram per dag) en het verblijfje is gevuld met Cotton Comfort. Als nestmateriaal gebruik ik Hennep Nestmateriaal en of wc papier. Als snackje krijgen ze gedroogde meelwormen, eivoer en trosgierst. Tegen de tijd dat de kleintjes het nestje mogen verlaten, drinken ze zelfstandig uit een Ferplast Sippy Drinkflesje.

Heb je nog vragen of zou je een hamstertje willen reserveren neem dan gerust contact op of plaats je reactie eenvoudig hieronder ๐Ÿ˜‰

 

Kleur
Geslacht
Nieuwe eigenaar
1 Mandarijn Vrouwtje ย Inger

DWERGHAMSTER STARTERSPAKKETJE

dwerghamster starterspakket

Ik heb speciaal voor de nieuwe baasjes een starterspakketje samengesteld. Dit zijn de producten die ik zelf ook gebruik voor de hamstertjes.

Bodembedekking -> Cotton Comfort <- Hier kun je met 1 hamstertje wel 3 maanden mee voorruit voordat je het verblijf weer moet verschonen.
Nestmateriaal -> Hennep <- Je kunt natuurlijk ook wc papier gebruiken, maar hennep nestmateriaal blijft langer goed en kan een aantal verschoonbeurten mee gaan. De dieren kunnen het in een nestje vormen en het blijft zijn vorm behouden.
Drinkfles -> Ferplast Sippy Drinkfles <- Ik gebruik deze drinkflesjes voor de hamstertjes. Ze zijn veelzijdig want je kunt ze zowel in een glazen bak als in een traliekooi gebruiken.
Derghamstervoer -> Witte Molen Mini Hamster & Friends <- Alle hamstertjes krijgen dit voer. Je hamstertje zal het goed eten om ie het al gewend is.
Snackjes -> Gedroogde meelwormen <- Dwerghamsters zijn dol op gedroogde meelwormen. Het geven van lekkers is een ideale manier om de dieren aan je te laten wennen ๐Ÿ˜‰

16 gedachten over “B7 Dwerghamster Nestje Fahrenheid x Marina

 • Kan ik van het nestje B7 een wildkleurige dwerghamaster reserveren? Hoor graag!
  Groet, Ger Engelsman

  Beantwoorden
   • Top, dank Marika. Onze kids zijn heel blij! ๐Ÿ˜€

    Beantwoorden
     • Hi Marika, mag het hamstertje volgens planning op 26 mei het nestje verlaten? In dat geval komen we hem graag dan direct op zaterdag halen. Hoor graag. Gr Ger

    • Ja hoor zaterdag is helemaal goed. Zou je me een email kunnen sturen met de voorkeurstijd dan stuur ik je het adres ๐Ÿ˜‰

     Beantwoorden
     • Emailadres: (genoteerd)
      Graag zaterdag 26 mei rond 12 uur ophalen. Hoor graag adres. Gr Ger

 • Hi! Vanaf wanneer wordt enigzins duidelijk of de andere mandarijn een mannetje is?
  Wij hebben namelijk een voorkeur voor een mannetje, dus dan zou ik die graag willen reserveren.

  Beantwoorden
 • Hi Marika, wat jammer. Ik had erg gehoop op tijd te zijn omdat ik hier geen reacties zag. Heb je enig idee of en wanneer er weer een nestje merel wildkleur x mandarijn aan komt?

  Beantwoorden
  • In het andere nestje heb ik nog Mandarijn en Merle ๐Ÿ˜‰

   Beantwoorden

Geef een reactie