A7 Dwerghamster Nestje Snow x Lubke

Gereserveerd: 5 van 6

Het nestje van Snow (Zwart) x Lubke (Mandarijn) is geboren op 21-04-2018. De kleintjes mogen vanaf 25-05-2018 het nestje verlaten.

De kleintjes blijven de eerste drie weken bij hun ouders in het nestje en verhuizen daarna naar een ander verblijf, waar ze nog 1 tot 2 weken gezellig met z’n allen zullen wonen, totdat ze op een leeftijd vanaf ca. 5 weken, naar hun nieuwe baasje mogen verhuizen.

De hamstertjes krijgen Witte Molen Mini Hamster & Friends (c.a. 15/20 gram per dag) en het verblijfje is gevuld met Cotton Comfort. Als nestmateriaal gebruik ik Hennep Nestmateriaal en of wc papier. Als snackje krijgen ze gedroogde meelwormen, eivoer en trosgierst. Tegen de tijd dat de kleintjes het nestje mogen verlaten, drinken ze zelfstandig uit een Ferplast Sippy Drinkflesje.

Heb je nog vragen of zou je een hamstertje willen reserveren neem dan gerust contact op of plaats je reactie eenvoudig hieronder 😉

Kleur Geslacht Nieuw Baasje
1 Mandarijn Vrouwtje  Bettina
2 Mandarijn Vrouwtje  Evelien, GertJan en Tim
3 Mandarijn Vrouwtje  Danielle
4 Mandarijn Mannetje  Marika
5 Russisch Blauw Mannetje
6 Zwart Mannetje  Astrid

DWERGHAMSTER STARTERSPAKKETJE

dwerghamster starterspakket

Ik heb speciaal voor de nieuwe baasjes een starterspakketje samengesteld. Dit zijn de producten die ik zelf ook gebruik voor de hamstertjes.

Bodembedekking -> Cotton Comfort <- Hier kun je met 1 hamstertje wel 3 maanden mee voorruit voordat je het verblijf weer moet verschonen.
Nestmateriaal -> Hennep <- Je kunt natuurlijk ook wc papier gebruiken, maar hennep nestmateriaal blijft langer goed en kan een aantal verschoonbeurten mee gaan. De dieren kunnen het in een nestje vormen en het blijft zijn vorm behouden.
Drinkfles -> Ferplast Sippy Drinkfles <- Ik gebruik deze drinkflesjes voor de hamstertjes. Ze zijn veelzijdig want je kunt ze zowel in een glazen bak als in een traliekooi gebruiken.
Derghamstervoer -> Witte Molen Mini Hamster & Friends <- Alle hamstertjes krijgen dit voer. Je hamstertje zal het goed eten om ie het al gewend is.
Snackjes -> Gedroogde meelwormen <- Dwerghamsters zijn dol op gedroogde meelwormen. Het geven van lekkers is een ideale manier om de dieren aan je te laten wennen 😉


19 gedachten over “A7 Dwerghamster Nestje Snow x Lubke

 • 1 mei 2018 om 17:30
  Permalink

  goedemiddag, ik zou graag een dwerghamstertje willen reserveren; het is als verrassing voor mijn dochtertje Nikki. Ik zou hem graag op zondag 20 mei willen geven. Wie kan mij hierbij herlpen (ook met hok, speetjes, starterspakket etc..) groet Hans

  Beantwoorden
 • 8 mei 2018 om 10:11
  Permalink

  Hoi Mariska, ik heb je een berichtje via facebook gestuurd maar hier ook nog een keer 😉 op je website zag ik dat je meerdere nestjes met baby hamsters hebt. Wij hebben helaas onze adoptie hamster moeten laten inslapen en ik ben daarom op zoek naar een nieuwe bewoner die in ons terrarium van 80cm wil komen wonen in onze winkel. Wij hebben een Tuin en Dierenspeciaalzaak en het Terrarium staat bij ons aan het eind van de toonbank als voorbeeld hoe je met Hamsterscaping een fijn onderkomen voor je hamster kan creëren. Onze nieuwe hamster zal dus een heerlijke hamsterscape terrarium krijgen, uiteraard als een koning verzorgd worden en in vakantietijden verhuisd het hele terrarium altijd met ons mee naar huis (wij werken 6 dagen per week in onze winkel dus altijd is er overdag iemand aanwezig)
  ik zag dat er een russisch blauw hamstertje in 1 van je nestjes zit, A7 Dwerghamster Nestje Snow x Lubke is deze al vergeven? en kom ik uberhaupt in aanmerking voor een baby?
  met vriendelijke groet, Tessa

  Beantwoorden
 • 11 mei 2018 om 13:06
  Permalink

  Hallo Maria, wij willen graag een een dwerghamster willen reserveren, de keuze is gevallen om een mandrijn-kleur

  Beantwoorden
 • 13 mei 2018 om 12:05
  Permalink

  Hallo,
  Wij zouden graag een vrouwtjes hamster willen reserveren de manderijn kleurige. En wat is het aderes? Wij horen graag van u terug.

  Beantwoorden
   • 14 mei 2018 om 15:27
    Permalink

    Hallo, wij hebben nog geen berichtje met het aderes ontvangen kan dit kloppen? En hoe zit het met starterspakket moet je van te voren aangeven als je die wilt? Zo ja dan geef ik het aan bij deze.

    Beantwoorden
    • 15 mei 2018 om 12:34
     Permalink

     Dat klopt inderdaad. Ik stuur geen berichtjes :p Ik wacht totdat ik een berichtje krijg voor een afspraak 😉 Het starterspakket staat genoteerd!

     Beantwoorden
 • 14 mei 2018 om 15:34
  Permalink

  Goedendag, graag willen wij het zwarte mannetje reserveren, had dit ook via het contactformulier geprobeerd, maar nog niets gehoord, dus ik weet niet zeker of dat is aangekomen.
  Groeten Astrid

  Beantwoorden
 • 14 mei 2018 om 23:01
  Permalink

  Hoi Marika, heb je met die giga babyboom nog tijd om foto’s te maken? Ben heel benieuwd hoe ze er nu uit zien!

  Beantwoorden
  • 15 mei 2018 om 12:36
   Permalink

   Nou bijna niet inderdaad. Als ik met de kleintjes op de bank zit en foto’s maak dan zijn ze niet mooi ….. Ze zijn nu ook vliegensvlug maar heel mooi!! Ik ga vanavond foto’s maken! Beloofd 🙂

   Beantwoorden

Geef een reactie