A7 Dwerghamster Nestje Snow x Lubke

Gereserveerd: 7 van 6

Het nestje van Snow (Zwart) x Lubke (Mandarijn) is geboren op 21-04-2018. De kleintjes mogen vanaf 25-05-2018 het nestje verlaten.

De kleintjes blijven de eerste drie weken bij hun ouders in het nestje en verhuizen daarna naar een ander verblijf, waar ze nog 1 tot 2 weken gezellig met z’n allen zullen wonen, totdat ze op een leeftijd vanaf ca. 5 weken, naar hun nieuwe baasje mogen verhuizen.

De hamstertjes krijgen Witte Molen Mini Hamster & Friends (c.a. 15/20 gram per dag) en het verblijfje is gevuld met Cotton Comfort. Als nestmateriaal gebruik ik Hennep Nestmateriaal en of wc papier. Als snackje krijgen ze gedroogde meelwormen, eivoer en trosgierst. Tegen de tijd dat de kleintjes het nestje mogen verlaten, drinken ze zelfstandig uit een Ferplast Sippy Drinkflesje.

Heb je nog vragen of zou je een hamstertje willen reserveren neem dan gerust contact op of plaats je reactie eenvoudig hieronder 😉

Kleur Geslacht Nieuw Baasje
1 Mandarijn Vrouwtje  Bettina
2 Mandarijn Vrouwtje  Evelien, GertJan en Tim
3 Mandarijn Vrouwtje  Danielle
4 Mandarijn Mannetje  Marika
5 Russisch Blauw Mannetje Richard
6 Zwart Mannetje  Astrid

DWERGHAMSTER STARTERSPAKKETJE

dwerghamster starterspakket

Ik heb speciaal voor de nieuwe baasjes een starterspakketje samengesteld. Dit zijn de producten die ik zelf ook gebruik voor de hamstertjes.

Bodembedekking -> Cotton Comfort <- Hier kun je met 1 hamstertje wel 3 maanden mee voorruit voordat je het verblijf weer moet verschonen.
Nestmateriaal -> Hennep <- Je kunt natuurlijk ook wc papier gebruiken, maar hennep nestmateriaal blijft langer goed en kan een aantal verschoonbeurten mee gaan. De dieren kunnen het in een nestje vormen en het blijft zijn vorm behouden.
Drinkfles -> Ferplast Sippy Drinkfles <- Ik gebruik deze drinkflesjes voor de hamstertjes. Ze zijn veelzijdig want je kunt ze zowel in een glazen bak als in een traliekooi gebruiken.
Derghamstervoer -> Witte Molen Mini Hamster & Friends <- Alle hamstertjes krijgen dit voer. Je hamstertje zal het goed eten om ie het al gewend is.
Snackjes -> Gedroogde meelwormen <- Dwerghamsters zijn dol op gedroogde meelwormen. Het geven van lekkers is een ideale manier om de dieren aan je te laten wennen 😉


21 gedachten over “A7 Dwerghamster Nestje Snow x Lubke

 • goedemiddag, ik zou graag een dwerghamstertje willen reserveren; het is als verrassing voor mijn dochtertje Nikki. Ik zou hem graag op zondag 20 mei willen geven. Wie kan mij hierbij herlpen (ook met hok, speetjes, starterspakket etc..) groet Hans

  Beantwoorden
 • Hallo Maria, wij willen graag een een dwerghamster willen reserveren, de keuze is gevallen om een mandrijn-kleur

  Beantwoorden
 • Hallo,
  Wij zouden graag een vrouwtjes hamster willen reserveren de manderijn kleurige. En wat is het aderes? Wij horen graag van u terug.

  Beantwoorden
   • Hallo, wij hebben nog geen berichtje met het aderes ontvangen kan dit kloppen? En hoe zit het met starterspakket moet je van te voren aangeven als je die wilt? Zo ja dan geef ik het aan bij deze.

    Beantwoorden
    • Dat klopt inderdaad. Ik stuur geen berichtjes :p Ik wacht totdat ik een berichtje krijg voor een afspraak 😉 Het starterspakket staat genoteerd!

     Beantwoorden
 • Goedendag, graag willen wij het zwarte mannetje reserveren, had dit ook via het contactformulier geprobeerd, maar nog niets gehoord, dus ik weet niet zeker of dat is aangekomen.
  Groeten Astrid

  Beantwoorden
 • Hoi Marika, heb je met die giga babyboom nog tijd om foto’s te maken? Ben heel benieuwd hoe ze er nu uit zien!

  Beantwoorden
  • Nou bijna niet inderdaad. Als ik met de kleintjes op de bank zit en foto’s maak dan zijn ze niet mooi ….. Ze zijn nu ook vliegensvlug maar heel mooi!! Ik ga vanavond foto’s maken! Beloofd 🙂

   Beantwoorden
 • Hey Marika, ik had een paar dagen geleden een berichtje gestuurd over koppeltjes van hamsters heb je die ontvangen?
  Alvast dankjewel. Groetjes van Femke

  Beantwoorden
 • Beste Marika,
  Ik heb al op het c7 nestje gereageerd dat het ons leuk leek om een koppeltje te kopen. En we hebben al het mandarijntje gereserveerd. Wij zouden graag een koppeltje willen!
  En onze vraag was of het dus mogelijk is met de russische blauwe uit het nestje a7. Het lijkt ons erg leuk! Dus nogmaals als het kan ook een reservering op de mannelijke russische blauwe en dus ook ook op de vrouwlijke mandarijn uit het nestje c7. Alvast bedankt groetjes van Femke.
  En als het lukt zouden we de 2 mogen ophalen eind augustus (als koppeltje) als het niet lukt met de russische blauwe dan vinden we een ander mannetje ook zeker goed!

  Beantwoorden
 • Hoi Marika.Is het Russisch blauwe mannetje nog beschikbaar?

  Beantwoorden

Geef een reactie